Povezane vesti
"Ana Rajković je jedna od tih": Snežana Borjan žestoko oplela po ženama fudbalera
Mondo 10.05.2024
Supruga golmana Milana Borjana, Snežana Borjan sinoć se pojavila na jednom događaju gde je zasenila svojim stajlingom, a tom prilikom je došla i da pruži podršku Ani Rajković, supruzi fudbalera Predraga Rajkovića. Supruga golmana Milana Borjana… »
(Video) "ne znaju šta će od sebe, ne bave se ni sa čim": Snežana Borjan žestoko oplela po ženama fudbalera: "Neću da…
Blic 10.05.2024
Supruga golmana Milana Borjan, Snežana Borjan sinoć se pojavila na jednom događaju gde je zasenila svojim stajlingom, a tom prilikom je došla i da pruži podršku Ani Rajković, supruzi fudbalera Predraga Rajkovića. - Neko sam ko je uvek podržavao… »
"Mnoge žene sportista ne znaju šta će od sebe" Snežana Borjan bez dlake na jeziku: Postojala sam i pre svog muža
Kurir 10.05.2024
Supruga golmana Milana Borjan, Snežana Borjan sinoć se pojavila na jednom događaju gde je zasenila svojim stajlingom, a tom prilikom je došla i da pruži podršku Ani Rajković, supruzi fudbalera Predraga Rajkovića. - Neko sam ko je uvek podržavao… »
(Foto): Ana Rajković u miniću, a trudnički stomak u prvom planu: Žena golmana blista u drugom stanju, sve oči uprte u nju
Blic 10.05.2024
Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, pojavila se sinoć u Beogradu i stajlingom je sve oduševila. Ana je, inače, u blagoslovenom stanju, a na otvaranju svoje radnje u jednom šoping centru je zablistala. Ona se odlučila za lepršavu… »
"Pogrešila sam što sam svoju decu naučila da jedu kuvano" Ana Rajković iznenadila izjavom, pa priznala: "Sinovi idu u…
Blic 10.05.2024
Golman Predrag Rajković i njegova supruga Ana nedavno su saopštili da čekaju treće dete. Naime, Ana je sada otkrila detalje iz njihovog života, koji do sada nisu bili poznati javnosti, a naročito je oduševila mnoge kada je priznala da je dobra… »
"Pogrešila sam što sam decu naučila da jedu kuvano" Ana Rajković šokirala izjavom, nastao kuršlus oko imena za…
Kurir 10.05.2024
Golman Predrag Rajković i njegova supruga Ana nedavno su saopštili da čekaju treće dete. Naime, Ana je sada otkrila detalje iz njihovog života, koji do sada nisu bili poznati javnosti, a naročito je oduševila mnoge kada je priznala da je dobra… »
Vesti dana »
Da li su protesti rešenje ili je taj način borbe postao prošlost – opozicija, istina i BIA, kako dalje?
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
Dve trećine Beograđana smatra da krov nad glavom nije priuštiv (VIDEO)
Forbes pre 1 satjoš 28 povezanih
Skup podrške uhapšenima u Novom Sadu: „Sloboda za sve, slobodan um se ne pokorava“
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane
Ko je Marko Rubio? Donald Tramp planira da on bude šef diplomatije, a nekada su bili rivali
Nova pre 1 satjoš 21 povezana