Povezane vesti
Rivaldo veruje u Borusiju u finalu LŠ i zna koji je igrač Reala bolji od Embapea!
Sportske.net 10.05.2024
Rivaldo je u intervjuu španskim medijima govorio o situaciji u španskom fudbalu, a dotakli su se i teme finala Lige šampiona. On smatra da je Borusija ta koja će uzeti trofej. "Mislim da je Real favorit, ali siguran sam u Borusiju, imaju toliko… »
"Siguran sam..." Legendarni Brazilac izneo šokantna očekivanja pred finale Lige šampiona
Večernje novosti 10.05.2024
Čuveni brazilski fudbaler Rivaldo govorio je španskim mediji o svojim očekivanjima uoči finalne utakmice Lige šampiona. FOTO: EPA U finalu će se sastati Real Madrid i Borusija iz Dortmunda, ali nekadašnji vezni igrač veruje više u Nemačku ekipu. - Mislim… »
Za njega je sezona završena: Fudbaler Bajerna na pauzi zbog povrede
Fudbaler Bajerna Serž Gnabri odsustvovaće do kraja sezone zbog povrede mišića leve noge. Foto: Profimedia Gnabri se povredio pre dva dana na revanš meču polufinala Lige šampiona protiv Reala (1:2). On je zbog povrede zamenjen u 27. minutu, saopštio je… »
Nojeru za veliku grešku protiv Reala kriva trava na stadionu „Santijago Bernabeu“
Danas 10.05.2024
Manuel Nojer, golman Bajerna iz Minhena koji je u 87. minutu napravio ozbiljnu grešku koja je dovela do gola Hoselua i početka povratka Real Madrida u utakmicu, pronašao je izgovor kako bi opravdao svoju grešku i eliminaciju nemačkog tima u polufinalu… »
Španci zgranuti: Ne mogu da veruju šta je Nojer rekao posle plasmana Real Madrida u finale Lige šampiona
POLUFINALE Lige šampiona odigrano između Bajern Minhena i Real Madrida dalo je velika uzbuđenja u oba meča, a na kraju pokazalo da fudbal (ipak) nije igra u kojoj uvek pobeđuju Nemci. FOTO: Tanjug/AP Jedan od najboljih golmana na svetu Manuel Nojer je… »
Alonso: Zasluženo smo u finalu, znao sam da može da bude problema sa Romom
Politika 10.05.2024
LEVERKUZEN – Trener fudbalera Bajera Ćabi Alonso izjavio je da je klub iz Leverkuzena zasluženo izborio plasman u finale Lige Evrope, prenose nemački mediji. Bajer je sinoć odigrao 2:2 sa Romom u Leverkuzenu u revanšu polufinala LE. Nemački klub je… »
Alonso: "Zaslužujemo sva tri trofeja"
Sportske.net 10.05.2024
Leverkuzen je u svom stilu, kako to čini cele sezone, obezbedio plasman u finale Lige Evrope, samim tim još jednu borbu za trofej. Izborili su remi 2:2 na svom terenu protiv Rome i sa 4:2 rezervisali kartu za Dablin. "Dirigent" Ćabi Alonso imao je… »
Real u finalu, Bajern ljut na poljske sudije
Politika 10.05.2024
Bavarci vodili u Madridu do pred sam kraj, onda njihov najbolji igrač pogrešio, potom im nije priznat gol zbog ofsajda. – Na „Vembliju”, 1. juna, Belingem protiv svog bivšeg kluba. Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je da se njegov tim… »
Posle plače jer ga ljudi ne vole: Potez Vinisijusa koji je razbesneo fudbalski svet (video)
FUDBALERI Real Madrida savladali su na Santjago Bernabeuu Bajern iz Minhena rezultatom 2:1 i ukupnim 4:3 prošli u novo finale Lige šampiona. Ponovo je svoj šou imao Vinisijus Žunior. FOTO: Printskrin/Iks/@yabaleftonline Čitavu utakmicu bio je brazilski… »
Vesti dana »

(Mape) raste rizik na nepogode! Spremite se za pljuskove i grmljavinu, a za jače zahlađenje od ovog datuma
Blic pre 26 minutajoš 2 povezane

Si Đinping: Kina spremna da izgradi "jedan pojas, jedan put" zajedno sa zemljama briksa-a
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Ovaj kraj je prava riznica srpske hrane i tradicije: Starinski kupus, gulaš, pasulj, hajdučki ćevap, pečeni prasići: Plodovi Zapadnog pomoravlja
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Tesan trijumf Laburista u Norveškoj: Stjore na korak od nove manjinske vlade
Danas pre 5 satijoš 1 povezana