Povezane vesti

Rivaldo veruje u Borusiju u finalu LŠ i zna koji je igrač Reala bolji od Embapea!

Rivaldo veruje u Borusiju u finalu LŠ i zna koji je igrač Reala bolji od Embapea!

Sportske.net 10.05.2024
Rivaldo je u intervjuu španskim medijima govorio o situaciji u španskom fudbalu, a dotakli su se i teme finala Lige šampiona. On smatra da je Borusija ta koja će uzeti trofej. "Mislim da je Real favorit, ali siguran sam u Borusiju, imaju toliko… »
"Siguran sam..." Legendarni Brazilac izneo šokantna očekivanja pred finale Lige šampiona

"Siguran sam..." Legendarni Brazilac izneo šokantna očekivanja pred finale Lige šampiona

Večernje novosti 10.05.2024
Čuveni brazilski fudbaler Rivaldo govorio je španskim mediji o svojim očekivanjima uoči finalne utakmice Lige šampiona. FOTO: EPA U finalu će se sastati Real Madrid i Borusija iz Dortmunda, ali nekadašnji vezni igrač veruje više u Nemačku ekipu… »
Gnabri pauzira do kraja sezone, pod znakom pitanja i EP

Gnabri pauzira do kraja sezone, pod znakom pitanja i EP

Sportski žurnal 10.05.2024
Fudbaler Bajerna na listi kandidata selektora Nemačke. Fudbaler Bajerna Serž Gnabri odsustvovaće do kraja sezone zbog povrede mišića leve noge, saopštio je danas klub iz Minhena. Gnabri se povredio pre dva dana na revanš meču polufinala Lige… »
Za njega je sezona završena: Fudbaler Bajerna na pauzi zbog povrede

Za njega je sezona završena: Fudbaler Bajerna na pauzi zbog povrede

Fudbaler Bajerna Serž Gnabri odsustvovaće do kraja sezone zbog povrede mišića leve noge. Foto: Profimedia Gnabri se povredio pre dva dana na revanš meču polufinala Lige šampiona protiv Reala (1:2). On je zbog povrede zamenjen u 27. minutu… »
Nojeru za veliku grešku protiv Reala kriva trava na stadionu „Santijago Bernabeu“

Nojeru za veliku grešku protiv Reala kriva trava na stadionu „Santijago Bernabeu“

Danas 10.05.2024
Manuel Nojer, golman Bajerna iz Minhena koji je u 87. minutu napravio ozbiljnu grešku koja je dovela do gola Hoselua i početka povratka Real Madrida u utakmicu, pronašao je izgovor kako bi opravdao svoju grešku i eliminaciju nemačkog tima u… »
Gnabri završio sezonu - upitan za EP

Gnabri završio sezonu - upitan za EP

B92 10.05.2024
Fudbaler Bajerna Serž Gnabri odsustvovaće do kraja sezone zbog povrede mišića leve noge, saopštio je klub iz Minhena. Gnabri se povredio pre dva dana na revanš meču polufinala Lige šampiona protiv Reala (1:2). On je zbog povrede zamenjen u 27… »
Španci zgranuti: Ne mogu da veruju šta je Nojer rekao posle plasmana Real Madrida u finale Lige šampiona

Španci zgranuti: Ne mogu da veruju šta je Nojer rekao posle plasmana Real Madrida u finale Lige šampiona

POLUFINALE Lige šampiona odigrano između Bajern Minhena i Real Madrida dalo je velika uzbuđenja u oba meča, a na kraju pokazalo da fudbal (ipak) nije igra u kojoj uvek pobeđuju Nemci. FOTO: Tanjug/AP Jedan od najboljih golmana na svetu Manuel Nojer… »
Alonso: Zasluženo smo u finalu, znao sam da može da bude problema sa Romom

Alonso: Zasluženo smo u finalu, znao sam da može da bude problema sa Romom

Politika 10.05.2024
LEVERKUZEN – Trener fudbalera Bajera Ćabi Alonso izjavio je da je klub iz Leverkuzena zasluženo izborio plasman u finale Lige Evrope, prenose nemački mediji. Bajer je sinoć odigrao 2:2 sa Romom u Leverkuzenu u revanšu polufinala LE. Nemački klub… »
Alonso: Znao sam da može da bude problema sa Romom

Alonso: Znao sam da može da bude problema sa Romom

Sportski žurnal 10.05.2024
Bajer će u sedam dana igrati dva finala. Trener fudbalera Bajera Ćabi Alonso izjavio je da je klub iz Leverkuzena zasluženo izborio plasman u finale Lige Evrope, prenose nemački mediji. Bajer je sinoć odigrao 2:2 sa Romom u Leverkuzenu u revanšu… »
Alonso: "Zaslužujemo sva tri trofeja"

Alonso: "Zaslužujemo sva tri trofeja"

Sportske.net 10.05.2024
Leverkuzen je u svom stilu, kako to čini cele sezone, obezbedio plasman u finale Lige Evrope, samim tim još jednu borbu za trofej. Izborili su remi 2:2 na svom terenu protiv Rome i sa 4:2 rezervisali kartu za Dablin. "Dirigent" Ćabi Alonso imao je… »
"Moji momci zaslužuju sva tri trofeja": Alonso sija od zadovoljstva

"Moji momci zaslužuju sva tri trofeja": Alonso sija od zadovoljstva

Fudbaleri Bajera odigrali su 2:2 sa ekipom Rome u Leverkuzenu u revanšu polufinala Lige Evrope. Nemački klub je izborio finale Lige Evrope, pošto je u prvoj utakmici polufinala odigranoj prošle nedelje u Rimu pobedio 2:0. Foto: Profimedia Trener… »
Real u finalu, Bajern ljut na poljske sudije

Real u finalu, Bajern ljut na poljske sudije

Politika 10.05.2024
Bavarci vodili u Madridu do pred sam kraj, onda njihov najbolji igrač pogrešio, potom im nije priznat gol zbog ofsajda. – Na „Vembliju”, 1. juna, Belingem protiv svog bivšeg kluba. Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je da se njegov… »
Posle plače jer ga ljudi ne vole: Potez Vinisijusa koji je razbesneo fudbalski svet (video)

Posle plače jer ga ljudi ne vole: Potez Vinisijusa koji je razbesneo fudbalski svet (video)

FUDBALERI Real Madrida savladali su na Santjago Bernabeuu Bajern iz Minhena rezultatom 2:1 i ukupnim 4:3 prošli u novo finale Lige šampiona. Ponovo je svoj šou imao Vinisijus Žunior. FOTO: Printskrin/Iks/@yabaleftonline Čitavu utakmicu bio je… »
Ćabi Alonso: Znao sam da će biti problema sa Romom

Ćabi Alonso: Znao sam da će biti problema sa Romom

B92 10.05.2024
Trener fudbalera Bajera Ćabi Alonso izjavio je da je klub iz Leverkuzena zasluženo izborio plasman u finale Lige Evrope, prenose nemački mediji. Bajer je sinoć odigrao 2:2 sa Romom u Leverkuzenu u revanšu polufinala LE. Nemački klub je izborio… »

Vesti dana »