Povezane vesti
"Sestra mu je uzela telefon, na njemu su bili snimci kako je vara": Almin brat izneo detalje koji su prethodili tragediji na…
Blic 10.05.2024
Škeljzen Bušat, brat Alme Arazi (39), koja se utopila u reci Bojani zajedno sa svoje tri dece, ispričao je za "News24" šta on zna o tragičnom događaju u gradu Skadru . On je govorio o detaljima sukoba između Alme i njenog muža Ergisa Arazija, koji su… »
Oglasio se brat Alme koja je sa decom skočila u reku! Otkrio šta je prethodilo smrti mališana i njegove sestre
Mondo 10.05.2024
Oglasio se brat Alme koja je skočila u reku sa troje dece. Oglasio se brat Alme koja je skočila u reku sa troje dece. Škeljzen Bušat, brat Alme Arazi, izneo je detalje o tragediji u Skadru, gde je žena (39) skočila u reku Bojanu zajedno sa svoje tri… »
Almin brat izneo nepoznate detalje koji su prethodili tragediji u Skadru: "Sumnjala je na jednu devojku"
Telegraf 10.05.2024
"Nju lično ne poznajem, ne znam da li ju je moja sestra poznavala. Samo mi je rekla da sumnja na jednu devojku." Škeljzen Bušat, brat Alme Arazi, izneo je detalje o tragediji u Skadru, gde se 39-godišnja žena utopila u reci Bojani zajedno sa svoje tri… »
Vesti dana »

"Odgovor koji se čekao dugo": Vučević: Okupljeni u 50 gradova Srbije poslali jasnu poruku - dosta je blokada!
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na 20 odsto
RTS pre 3 satajoš 23 povezane

Izrael intenzivira ofanzivu u Gazi i odobrava izgradnju naselja na Zapadnoj obali
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih