Povezane vesti
Nesreća nikad ne dolazi sama! Nakon razvoda, napustio ga je i on! Toni Bijelić načisto slomljen
Story 10.05.2024
Toni Bijelić neutešan zbog gubitka drage osobe Toni Bijelić i Dragana Mirković nikako da izađu iz loše životne faze. Toniju je krajem prošle godine preminula majka. Nedugo zatim stigla je šokantna vest o razvodu 24 godine dugog braka sa folk… »
Toni Bijelić doživeo tragediju: Oglasio se potresnom porukom (FOTO)
Svet plus 10.05.2024
Bivši suprug Dragane Mirković, doživeo je tragediju, a svoj bol podelio je javno. Toni se je na Instagramu objavio potresnu poruku kojom se oprostio od preminulog prijatelja Envera. - Dragi prijatelju, hvala ti na svemu što si za mene, moju porodicu i… »
(Foto): "Hvala ti za sve što si učinio za mene i moju porodicu...": Toni Bijelić slomljen zbog smrti prijatelja, emotivnim…
Blic 10.05.2024
Nakon razvoda od pevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić povukao se iz javnosti, a samo ponekad se oglasi na svom Instagram profilu. Toni je sada, na Instagram storiju, saopštio tužnu vest. Naime, njegov prijatelj je preminuo, a on se javno oprostio… »
Vesti dana »

VIDEO Objavljeni tajni snimci novosadskih aktivista: Studenti se ograđuju
Ozon pre 54 minutajoš 17 povezanih

Obustavljen saobraćaj međugradskih vozova, "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Euronews pre 31 minutajoš 15 povezanih

Skupština Srbije: Zgrada zatvorena iz bezbednosnih razloga, učiniti sve da skup protekne mirno
NIN pre 12 minutajoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih