Повезане вести

"Уз супруга сам учила": Бивша одбојкашица сада има емисију и бави се другом професијом: "Навикли смо на стресове"

"Уз супруга сам учила": Бивша одбојкашица сада има емисију и бави се другом професијом: "Навикли смо на стресове"

Блиц 10.05.2024
Емисија “Стварање са Ањом” је на Блиц телевизији право освежење, а љубитељи дизајнирања ентеријера, моћи ће да прате водитељкине пројекте суботом у 13 часова и у репризном термину који је на програму понедељком у 12.15… »
На који начин се може реновирати простор да уједно буде занимљив, али и практичан : Не пропустите нову епизоду" Стварање са…

На који начин се може реновирати простор да уједно буде занимљив, али и практичан : Не пропустите нову епизоду" Стварање са…

Блиц 10.05.2024
У новој епизоди серијала " Стварање са Ањом " имаћете прилику да сазнате који су то најфинији материјали који се користе за реновирање простора, као и која су то занимљива, али и практична решења када је реч о ентеријеру… »
"Девојке моле бога да их неко мува, а ја имам милион удварача": Шок изјава Даре Бубамаре у "Цеца схов" : Ево како реагује на…

"Девојке моле бога да их неко мува, а ја имам милион удварача": Шок изјава Даре Бубамаре у "Цеца схов" : Ево како реагује на…

Блиц 09.05.2024
У петак, 10. маја, од 22 часова, само на "Блиц" телевизији, МТС Ирис ТВ КАНАЛ 117, а на платформама Супернова и м:САТ на броју 17. емитује се нова сезона "Цеца схов". У новој епизоди, друге сезоне "Цеца схов", највећа музичка… »

Вести дана »