Povezane vesti
Iran i ženska prava: „San mi je da obučem šta god poželim“ - skidanje hidžaba i onlajn vređanje
Radio 021 10.05.2024
Tri muslimanke pričaju o tome kako su skinule hidžab, iako su se suočile sa žestokim otporom. Supplied Ribel se odselila iz Irana i radi tetovaže u Turskoj Za neke muslimanke, skidanje hidžaba ume da bude teška odluka. Mogu da uslede burne reakcije… »
Iran i ženska prava: „San mi je da obučem šta god poželim“ - skidanje hidžaba i onlajn vređanje
Južne vesti 10.05.2024
Supplied Ribel se odselila iz Irana i radi tetovaže u Turskoj Za neke muslimanke, skidanje hidžaba ume da bude teška odluka. Mogu da uslede burne reakcije porodice i odbacivanje zajednice. U nekim zemljama, dodatni pritisak predstavljaju zakoni… »
BBC News 10.05.2024
Tri muslimanke pričaju o tome kako su skinule hidžab, iako su se suočile sa žestokim otporom. Za neke muslimanke, skidanje hidžaba ume da bude teška odluka. Mogu da uslede burne reakcije porodice i odbacivanje zajednice. U nekim zemljama, dodatni… »
Iran i ženska prava: „San mi je da obučem šta god poželim“ – skidanje hidžaba i onlajn vređanje
Danas 10.05.2024
Za neke muslimanke, skidanje hidžaba ume da bude teška odluka. Mogu da uslede burne reakcije porodice i odbacivanje zajednice. U nekim zemljama, dodatni pritisak predstavljaju zakoni. Iranski parlament usvojio je kontroverzni zakon kojim su pooštrene… »
Iran i ženska prava: "San mi je da obučem šta god poželim" - skidanje hidžaba i onlajn vređanje
NIN 10.05.2024
Za neke muslimanke, skidanje hidžaba ume da bude teška odluka. Mogu da uslede burne reakcije porodice i odbacivanje zajednice. U nekim zemljama, dodatni pritisak predstavljaju zakoni. Iranski parlament usvojio je kontroverzni zakon kojim su pooštrene… »
Vesti dana »
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 53 minutajoš 10 povezanih
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
Jovina gimnazija osuđuje politizaciju đaka uz izvinjenje Vučeviću, najavljeni disciplinski postupci
Radio 021 pre 59 minutajoš 2 povezane
Zamka za Rusiju: Zelenski računa da će Putin odbiti ukrajinski plan za NATO i nastaviti rat
Kurir pre 7 satijoš 3 povezane