Povezane vesti

Mama, nikada više neću da se vozim na ringišpil!

Mama, nikada više neću da se vozim na ringišpil!

Prokuplje press 10.05.2024
Moja ćerka je u četvrtak izašla iz prokupačke bolnice i odmah mi je rekla:“Mama, nikada više neću da se vozim na rigišpil“, priča za naš portal majka male devojčice iz Kuršumlije koja je jedno od trinaestoro povređene dece koje je… »
Uznemirujuće! Isplivao snimak nakon pada ringišpila Ljudi izbezumljeno vrište! Majka devojčice za Kurir: Tad joj je bio…

Uznemirujuće! Isplivao snimak nakon pada ringišpila Ljudi izbezumljeno vrište! Majka devojčice za Kurir: Tad joj je bio…

Kurir 10.05.2024
Moja ćerka je u četvrtak izašla iz prokupačke bolnice i odmah mi je rekla: "Mama, nikada više neću da se vozim na ringišpil", priča za Kurir majka devojčice iz Kuršumlije koja je jedno od trinaestoro dece koja su povređena kada se u sredu u… »
Objavljen snimak nakon pada ringišpila! Scene koje roditelji nikad neće zaboraviti: "Mojoj ćerki je bio rođendan"

Objavljen snimak nakon pada ringišpila! Scene koje roditelji nikad neće zaboraviti: "Mojoj ćerki je bio rođendan"

Mondo 10.05.2024
Ispovest majke čija je ćerka povređena u nesreći koja se dogodila kada se polomio ringušpil. Ispovest majke čija je ćerka povređena u nesreći koja se dogodila kada se polomio ringušpil. Majka devojčice, koja je jedna od trinaestoro dece koja su… »

Vesti dana »