Повезане вести

Нови политички савез на помолу: "Ми - Снага народа" и "Крени-Промени" - ево шта каже Несторовић!

Нови политички савез на помолу: "Ми - Снага народа" и "Крени-Промени" - ево шта каже Несторовић!

Правда 10.05.2024
Председник покрета „Ми-снага народа“ Бранимир Несторовић изјавио је данас да одборници тог покрета неће гласати за избор Александра Шапића за градоначелника Београда, док имају информације да је Саво Манојловић отворен за… »
Несторовић: Имамо информације да је Манојловић спреман на сарадњу са нашим покретом, прозападна опозиција опасна за државу

Несторовић: Имамо информације да је Манојловић спреман на сарадњу са нашим покретом, прозападна опозиција опасна за државу

Данас 10.05.2024
Председник покрета „Ми-снага народа“ Бранимир Несторовић изјавио је данас да одборници тог покрета неће гласати за избор Александра Шапића за градоначелника Београда, док имају информације да је Саво Манојловић отворен за… »
Несторовић: Шапић је лош градоначелник, нећемо га подржати

Несторовић: Шапић је лош градоначелник, нећемо га подржати

НИН 10.05.2024
Председник покрета "Ми-снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је да одборници тог покрета неће гласати за избор Александра Шапића за градоначелника Београда. Несторовић је агенцији Бета казао да се Шапић показао као лош… »
Бранимир Несторовић: Шапић је лош градоначелник, нећемо га подржати

Бранимир Несторовић: Шапић је лош градоначелник, нећемо га подржати

Н1 Инфо 10.05.2024
Председник покрета "Ми-снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас да одборници тог покрета неће гласати за избор Александра Шапића за градоначелника Београда. Несторовић је агенцији Бета казао да се Шапић показао као лош… »
Несторовић: СНС да подржи формирање самосталне мањинске власти нашег покрета, Шапић лош градоначелник

Несторовић: СНС да подржи формирање самосталне мањинске власти нашег покрета, Шапић лош градоначелник

Инсајдер 10.05.2024
Председник покрета "Ми-снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је у петак да одборници тог покрета неће гласати за избор Александра Шапића за градоначелника Београда. Несторовић је агенцији Бета казао да се Шапић показао као… »

Вести дана »