Повезане вести

„Девојка са крилима“ положила возачки испит из прве: „Да, возим ногама“

„Девојка са крилима“ положила возачки испит из прве: „Да, возим ногама“

Н1 Инфо 10.05.2024
Дејана Бачко, познатија под псеудонимом "Девојка са крилима", која је рођена без руку, успела је да положи возачки испит. И то - из прве. Лепу вест поделила је на друштвеној мрежи Инстаграм, где је објавила фотографију у… »
Девојка с крилима положила возачки Новосађанка објавила слику из аута: Од данас возим ногама (фото)

Девојка с крилима положила возачки Новосађанка објавила слику из аута: Од данас возим ногама (фото)

Дневник 10.05.2024
Новосађанка Дејана Бачко познатија као "Девојка са крилима" рођена је без руку, али са лакоћом обавља свакодневне активности. Данас се на свом Инстаграм профилу похвалила новим постигнућем – положеним возачким испитом. Јако сам… »
Девојка са крилима положила возачки испит: Више сам се мучила са тестовима, а возим ногама

Девојка са крилима положила возачки испит: Више сам се мучила са тестовима, а возим ногама

Мондо 10.05.2024
Девојка са крилима је положила возачки испит. Девојка са крилима је положила возачки испит. Дејана Бачко познатија као "Девојка са крилима" похвалила се на друштвеним мрежама да је положила возачки испит. "Јако сам срећна јер сам… »
Девојка са крилима положила возачки: Дејана објавила слику из аута: "од данас возим ногама"

Девојка са крилима положила возачки: Дејана објавила слику из аута: "од данас возим ногама"

Блиц 10.05.2024
Дејана Бачко познатија као "Девојка са крилима" рођена је без руку, али са лакоћом обавља свакодневне активности. Она се породила прошле године и на свет донела ћерку, остварила бројне успехе у спорту, а сада се похвалила и да… »

Вести дана »