Povezane vesti
Lavina emocija u domu: Aco Pejović doneo poklone, pa zapevao ostao sam opet sam - deca ga horski prate, aplaudiraju i grle…
Blic 10.05.2024
Aco Pejović je danas održao konferenciju za štampu u Nišu kako bi najavio predstojeći koncert na Tvrđavi. Nakon tačno dve godine, Pejović sa svojim timom sprema još jedan spektakl u gradu na Nišavi 1. juna, a pored toga, izdvojio je vreme i za… »
Aco Pejović posetio Dom za decu i omladinu! Oduševio mališane ovim gestom, a uskoro sledi tek iznenađenje, evo šta je…
Kurir 10.05.2024
Pod pokroviteljstvom grada i Turističke organizacije Niš, Aco Pejović zakazao je velikii solistički koncert 1. juna na Tvrđavi! Tačno nakon dve godine, kada je niška Tvrđava bila pretesna da primi sve obožavaoce ove regionalne zvezde, Pejović sa… »
"Ne mogu da gledam satanizme!" Aco Pejović iskreno o Evroviziji i Teya Dori, a evo šta kaže o napadima zbog tominih pesama
Kurir 10.05.2024
Aco Pejović nastavlja veliku turneju, a jedan od gradova gde će nastupati je i Niš, koji je uoči istog, posetio drugim povodom. Aco Pejović je danas održao konferenciju za štampu u Nišu kako bi najavio predstojeći koncert na Tvrđavi. Nakon… »
"Ne mogu da gledam satanizme": Aco Pejović progovorio o Evroviziji, evo šta kaže za Teya doru i napadima zbog tominih pesama…
Blic 10.05.2024
Pevač nastavlja veliku turneju, a jedan od gradova gde će nastupati je i Niš, koji je uoči istog, posetio drugim povodom. Aco Pejović je danas održao konferenciju za štampu u Nišu kako bi najavio predstojeći koncert na Tvrđavi. Nakon tačno dve… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 135 povezanih
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 17 minutajoš 91 povezana