Povezane vesti

Plenković sa desničarima formirao vladu bez SDSS-a

Plenković sa desničarima formirao vladu bez SDSS-a

Politika 10.05.2024
Premijer je svestan da ulaskom DP-a u vladu zemlja opasno klizi udesno, ali uspeo je da se odbrani od nasrtaja DP-a na Ministarstvo kulture, koje im je bilo važno za njihov planirani identitetski preobražaj Hrvatske. Specijalno za „Politiku” Saša… »
„Program“ nove hrvatske vlasti: Srbin je dobar ako ga nema ili ako se raduje Oluji

„Program“ nove hrvatske vlasti: Srbin je dobar ako ga nema ili ako se raduje Oluji

Sputnik 10.05.2024
Hrvatska ima potrebnu parlamentarnu većinu za treću vladu Andreja Plenkovića i u njoj ovaj put neće biti Srba, iako su u protekla dva mandata međusobno dobro sarađivali. Plenković je pristao na osnovni uslov Domovinskog pokreta da iz budućeg… »
A za Domovinski pokret nadgrobni fenjer

A za Domovinski pokret nadgrobni fenjer

B92 10.05.2024
Ispred sedišta Domovinskog pokreta u Zagrebu neko je zapalio dva nadgrobna fenjera. Fotografiju dva lampaša, crvene i bele boje, ispred uzlaznih vrata zgrade u kojoj je smešten Domovinski pokret, objavio je hrvatski portal Index. Fotografija je… »
Buđenje ustaštva: DP-u je problem što Srbi uopšte postoje u Hrvatskoj

Buđenje ustaštva: DP-u je problem što Srbi uopšte postoje u Hrvatskoj

B92 10.05.2024
Posle vlade čiju je okosnicu činila saradnja HDZ-a i predstavnika manjina, Hrvatska će dobiti vladu koju će formirati HDZ i Domovinski pokret (DP), uz podršku dela poslanika iz manjinskih stranaka. Ali biće bez Samostalne demokratske srpske stranke (SDS… »
Plenkovićeva koalicija: Tvrdi nacionalisti i gasni tajkuni

Plenkovićeva koalicija: Tvrdi nacionalisti i gasni tajkuni

Danas 10.05.2024
Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i Domovinski pokret (DP) našli su zajednički jezik oko formiranja nove hrvatskeVlade. To je vest koja se očekivala poslednja tri nedelje – od parlamentarnih izbora sredinom maja – i uglavnom se činilo da sve ide baš u… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme očekuje sutra?

Kakvo nas vreme očekuje sutra?

Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Milica Gardašević bez finala u skoku udalj

Milica Gardašević bez finala u skoku udalj

Radio 021 pre 13 minutajoš 35 povezanih
Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Politika pre 1 satjoš 35 povezanih
Petogodišnje dete iz Srbije na Halkidikiju ujeo vuk

Petogodišnje dete iz Srbije na Halkidikiju ujeo vuk