Povezane vesti
Ministarka privrede Adrijana Mesarović provela dan sa svojim zaposlenima: Iskreno se radujem našem zajedničkom radu i…
Dnevnik 10.05.2024
Ministarka privrede u Vladi Srbije Adrijana Mesarović provela je dan upoznavajući zaposlene u ovom resoru i istakla da joj je važno da znaju da se njihov rad poštuje. -Danas sam obišla zaposlene u Ministarstvu privrede. U ministarstvu radi 180 ljudi… »
"Upoznala sam divne saradnike": Ministarka privrede obišla zaposlene u svom resoru
Telegraf 10.05.2024
"Ljudi činе svaku državnu instituciju, zbog čеga mi jе važno da u ministarstvu kojе vodim, svi osеtе da sе njihov rad poštujе", navodi Adrijana Mesarović. Ministarka privrеdе u Vladi Srbijе Adrijana Mеsarović provеla jе dan… »
Vesti dana »

Kako se bezazlena igra pretvorila u noćnu moru Devojčica Dunja Marković (2) nestala bez traga pored kuće:Ovo su najvažniji detalji drame koja je potresla Srbiju
Kurir pre 11 minutajoš 21 povezana

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Papa Franja danas imao dve repiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Još jedan šamar zelenskom! Tramp stopirao vojnu pomoć Ukrajini nakon rasprave sa Zelenskim!
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane