Povezane vesti
Zvaničnik Hamasa: Mi želimo pravi sporazum, a Netanjahu nastavak rata
N1 Info 10.05.2024
Hamas želi smirenost i pravi sporazum o prekidu vatre u Gazi, ali izraelski premijer Benjamin Netanjahu želi da se rat nastavi, izjavio je danas visoki zvaničnik Hamasa Halil al Haja. „Hamas nije suspendovao niti se povukao iz pregovora o (primirju)… »
Zvaničnik Hamasa: Mi želimo pravi sporazum, ali Netanijahu želi nastavak rata
RTV 10.05.2024
GAZA - Hamas želi smirenost i pravi sporazum o prekidu vatre u Gazi, ali izraelski premijer Benjamin Netanijahu želi da se rat nastavi, izjavio je danas visoki zvaničnik Hamasa Halil al Haja. "Hamas nije suspendovao niti se povukao iz pregovora o… »
Zvaničnik Hamasa: Mi želimo pravi sporazum, ali Netanijahu želi nastavak rata
B92 10.05.2024
Hamas želi smirenost i pravi sporazum o prekidu vatre u Gazi, ali izraelski premijer Benjamin Netanijahu želi da se rat nastavi, izjavio je danas visoki zvaničnik Hamasa Halil al Haja. "Hamas nije suspendovao niti se povukao iz pregovora o (primirju)… »
Hamas: Izrael vratio pregovore na početak izmenama predloga za prekid vatre
RTV 10.05.2024
GAZA - Palestinska militantna grupa Hamas saopštila je danas da je Izrael praktično odbacio predlog o prekidu vatre u Pojasu Gaze nakon što je dostavio posrednicima u pregovorima izmene i dopune tog predloga, čime su pregovori vraćeni na sam… »
Hamas: Izrael vratio pregovore na početak
B92 10.05.2024
Palestinska militantna grupa Hamas saopštila je danas da je Izrael praktično odbacio predlog o prekidu vatre u Pojasu Gaze nakon što je dostavio posrednicima u pregovorima izmene i dopune tog predloga, čime su pregovori vraćeni na sam početak. Hamas… »
Vesti dana »
Šire se blokade fakulteta: Obustava rada i na Fakultetu političkih nauka
Vreme pre 1 satjoš 40 povezanih
Partizan se oglasio - evo gde je "puklo" između Mijatovića i Miloševića
B92 pre 1 satjoš 28 povezanih
Studenti blokirali Rektorat BU i neke fakultete u Beogradu i Novom Sadu, protest ispred Zmaj Jovine gimnazije
RTV pre 26 minutajoš 21 povezana
Ivanović: Beograd i Priština partneri u izvlačenju Srbije sa Kosova i Metohije
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih