Povezane vesti
"Drugarica mi je spavala s dečkom!" Sandra Afrika otkrila šok detalje iz veze sa Vladimirom Volkovim
Kurir 10.05.2024
Pevačica Sandra Afrika bila je duže vrme sa nekadašnjim fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sada je otkrila da je njena drugarica spavala sa njim. Na pitanje da li je istina da je određenu pesmu posvetila drugarici koja je spavala sa njenim bivšim… »
"Drugarica mi je spavala sa dečkom": Sandra Afrika šokirala detaljima iz veze sa Vladimirom Volkovim: "Šta sam trebala da…
Blic 10.05.2024
Pevačica Sandra Afrika bila je duže vrme sa nekadašnjim fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sada je otkrila da je njena drugarcica spavala sa njim. Na pitanje da li je istina da je određenu pesmu posvetila drugarici koja je spavala sa njenim bivšim… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Beta pre 43 minutajoš 19 povezanih
Šamar kakav Denver ne pamti! Nikola Jokić se crveni od stida posle istorijske blamaže
Večernje novosti pre 14 minutajoš 8 povezanih
Temperatura jutros u minusu, stiže i naoblačenje! Rhmz najavio i kada se sneg vraća
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Rusija u više talasa napala dronovima Kijev, uzbuna trajala više od pet sati
Euronews pre 1 satjoš 3 povezane