Povezane vesti
Ivana dobila jetru tragično nastradale devojčice (15) Kada se porodila, odlučila se na neverovatan gest u čast njene…
Kurir 10.05.2024
Petnaestogodišnja Sofija, pre nekoliko godina izgubila je život. U tom momentu, Ivana Joksić iz Beograda, borila se za svoj život dok je čekala novu jetru. Nesebična porodica preminule devojke, u najtežim momentima, rekla je "da" doniranju organa, i na… »
Beograđanka ćerki dala ime po devojci sa čijom jetrom živi: Ne zaboravlja Sofiju koja joj je produžila život
Telegraf 10.05.2024
"Kada sam saznala tada od koga sam dobila organ, odlučila sam da ako nekada budem imala ćerku da ću je nazvati po njoj", rekla je Ivana za Telegraf.rs. Petnaestogodišnja Sofija, pre nekoliko godina izgubila je život. U tom momentu, Ivana Joksić iz… »
Vesti dana »
Danas počinju prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama u Srbiji o trošku Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)
OK radio pre 56 minutajoš 32 povezane
Cela Srbija u temperaturnom minusu: Vanredna situacija u 11 opština, oko 6.450 potrošača bez struje
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 48 povezanih
Neverovatan duel u Melburnu: Dušan Lajović od dobijenog stigao do izgubljenog meča, ali na kraju je ipak slavio
Danas pre 11 minutajoš 23 povezane