Povezane vesti
Obratio se video porukom: Mbape otkrio kakva je njegova budućnost u PSŽ-u! (video)
Hot sport 10.05.2024
Kraj jedne ere, fali samo ta Liga šampiona u kolekciji trofeja Francuski fudbaler, Kilijan Mbape iznenadio je fudbalski svet saopštenjem da će na kraju tekuće sezone napustiti redove Pari Sen Žermena. Napadač je potvrdio svoj odlazak iz francuske… »
Sad je stvarno kraj: Mbape objavio da napušta PSŽ
Sport klub 10.05.2024
Tri dana po ispadanju i novom neuspehu u Ligi šampiona, PSŽ je ostao i zvanično bez najboljeg igrača. Kilijan Mbape je objavio da neće nastaviti sa Parižanima. Francuski napadač je video porukom objavio da će za PSŽ igrati do kraja ove sezone, ali da… »
Sada i zvanično: Kilijan Mbape napušta PSŽ
Večernje novosti 10.05.2024
Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kilijan Mbape, potvrdio je da napušta PSŽ na kraju ove sezone. FOTO: Tanjug/AP - Hteo sam da vam se obratim. Uvek sam govorio da ću vam se obratiti kada budem nešto imao da kažem. Hteo sam svima da vam kažem da je ovo… »
Poruka Kilijana Embapea, konačno izašao u javnost!
Sportske.net 10.05.2024
Iako do danas to nije bilo zvanično potvrđeno, znalo se da Embape napušta Pari Sen Žermen. Čekali smo samo zvaničnu objavu i - evo je. Oglasio se fudbaler porukom na društvenim mrežama. "Uvek sam govorio da ću vam se obratiti jednog dana. Ovo je moja… »
Gotovo je: Mbape potvrdio da odlazi iz Pari sen Žermena
Euronews 10.05.2024
Francusku fudbaler, Kilijan Mbape, definitivno će promeniti sredinu ovog leta. Mbape se obratio navijačima i svetu putem videa u kome je istakao da mu je ovo poslednja godina u Pari sen Žermenu. "U nedelju igram poslednji meč na Parku prinčeva. Mnogo je… »
Vesti dana »
Obradović: Izundu se povredio na parkingu, Monekea muče leđa
Sport klub pre 9 minutajoš 30 povezanih
"Ovo je vaše poslednje upozorenje!" Iz Irana je upravo stigla najžešća pretnja i to građanima, sa neba pada beli fosfor?! Rakete lete ka Emiratima, dronovi ka Saudijskoj Arabiji (foto, video)
Blic pre 44 minutajoš 144 povezane
Privedena dvojica studenata, građani ispred zgrade Policijske uprave
Sandžak press pre 2 satajoš 18 povezanih