Повезане вести

"Не лежемо у кревет..." Фудбалер Ивица Илијев се развео од супруге, а ево како је некада говорио о њој и браку: Ми смо...

"Не лежемо у кревет..." Фудбалер Ивица Илијев се развео од супруге, а ево како је некада говорио о њој и браку: Ми смо...

Курир 10.05.2024
Бивши фудбалер Ивица Илиев развео се од супруге Иване након скоро 20 година брака, о чему је ексклузивно писао Курир. Засад није познато због чега је дошло до краха брака, али ова информација је многе изненадила с обзиром на то… »
Развео се Ивица Илиев! Љубав пукла после скоро 20 година, са лепом Иваном је добио троје деце

Развео се Ивица Илиев! Љубав пукла после скоро 20 година, са лепом Иваном је добио троје деце

Телеграф 10.05.2024
Чувени фудбалер и његова супруга ставили су тачку на брак. Ивана и Ивица Илиев развели су се након скоро 20 година брака. Бивши фудбалер није био вољан да говори на ову тему, па је на питање о разводу рекао: - Ух, сад сте ме… »
Крај! Развео се Ивица Илиев: Растали се након скоро две деценије складног брака: Огласио се и бивши фудбалер

Крај! Развео се Ивица Илиев: Растали се након скоро две деценије складног брака: Огласио се и бивши фудбалер

Курир 10.05.2024
Бивши фудбалер Ивица Илиев развео се од супруге Иване након скоро 20 година брака, током којег су добили троје деце, сазнаје Курир. Због чега је дошло до краха брака, засад није познато, али ова информација је многе изненадила с… »

Вести дана »