Povezane vesti
Još jedna opština u Srbiji pomaže roditeljima: Po 10.000 dinara izdvojiće za 400 dece
Telegraf 10.05.2024
Prema podacima, oko 400 dece sa teritorije Trgovišta, dobiće ovu jednokratnu pomoću. Opštinsko veće Trgovišta, usvojilo je dluku o dodeli jednokratne novčane pomoći roditeljima učenika osnovnih škola. Novac za isplatu jednokratne pomoći od… »
Trgovište izdvaja za 400 dece po 10.000 dinara za udžbenike
OK radio 10.05.2024
Opštinsko veće Trgovišta, usvojilo je dluku o dodeli jednokratne novčane pomoći roditeljima učenika osnovnih škola. Novac za isplatu jednokratne pomoći od 10.000 dinara biće obezbeđen iz budžeta opštine Trgovište. Pravo na pomoć imaju sva… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Novog Sada uz prisustvo policije, na stolu predlog za razrešenje Đurića
NIN pre 15 minutajoš 19 povezanih
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
Novi magazin pre 56 minutajoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 45 minutajoš 19 povezanih
Terza urlikao zbog trudne Milice, a onda odveo sofiju u krevet! Ljubavni par ispod pokrivača sumirao utiske nakon ulaska bivše verenice (video)
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Predsednik Srbije: Očekuje me težak dan u Briselu, sastanci sa novopostavljenim zvaničnicima EU
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih