Povezane vesti
Svatovi gazili po kovertama! Milica progovorila o zaradi na svadbi - Kakvi su gosti bili, nismo se nešto oparili!
Mondo 11.05.2024
Milica Kemez otkrila da su ona i suprug "ipak u plusu nekoliko hiljada" Milica Kemez otkrila da su ona i suprug "ipak u plusu nekoliko hiljada" Bivši zadrugari Milica Kemez i Bora Santana pre nekoliko dana su izgovorili sudbonosno "da" na ceremoniji koja… »
Kuma dala 10.000 evra mladencima! Brineta o kojoj svi pričaju - mlada bacala bidermajer, a ona pare!
Mondo 11.05.2024
Kuma zvezda svadbe Bore Santane i Milice Kemez iskeširala 10.000 evra na poklon! Kuma zvezda svadbe Bore Santane i Milice Kemez iskeširala 10.000 evra na poklon! Milica Kemez i Bora Santana zavetovali su se na večnu ljubav pre nekoliko dana, a o… »
(Video): ''nastao je problem sa kovertama'' Milica Kemez prvi put o svađi na svadbi sa Borom, evo da li su zaradili ogroman…
Blic 10.05.2024
Bivši zadrugari Milica Kemez i Bora Santana su stali na ludi kamen pre par dana i javnost je brujala o svadbi, a najviše o Borinom odelu i venčanici koja je kako i sama kaže Kemezova dizajnirala. Za ''Blic'', Milica je prvi put otkrila sve detalje sa… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 49 minutajoš 13 povezanih

Najnovije upozorenje RHMZ! Očekuju se velike padavine, meteoalarmi popaljeni u celoj zemlji: Vodostaji u porastu, ovi delovi Srbije da budu na oprezu!
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
Južne vesti pre 37 minutajoš 10 povezanih