Повезане вести

Кључни дани у борби против резолуције о Сребреници! Ретко ко је икад тако бранио своје ставове као Србија!

Кључни дани у борби против резолуције о Сребреници! Ретко ко је икад тако бранио своје ставове као Србија!

Курир 11.05.2024
Србија наставља дипломатску борбу против усвајања резолуције о геноциду у Сребреници у Генералној скупштини Уједињених нација, а државни врх најављује да ће наредни дани бити посебно важни за крајњи исход у Њујорку… »
Вучевић поручио да Црна Гора подршком резолуцији о Сребреници не чини добро односима са Србијом

Вучевић поручио да Црна Гора подршком резолуцији о Сребреници не чини добро односима са Србијом

Слободна Европа 11.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је да Црна Гора најавом о подршци резолуције о геноциду у Сребреници у Генералној скупштини Уједињених народа (УН) "не чини ништа добро" односима са Србијом. Вучевић је 11. маја у изјави за… »
Вучевић: Гласање Црне Горе за резолуцију о Сребреници није пријатељски гест пријатељске државе

Вучевић: Гласање Црне Горе за резолуцију о Сребреници није пријатељски гест пријатељске државе

НИН 11.05.2024
Председник Владе Србије Милош Вучевић оценио је данас да одлука црногорског премијера Милојка Спајића да Црна Гора гласа за Резолуцију о геноциду у Сребреници у Генералној скупштини Уједињених нација "није пријатељски гест… »
Шта је Милош Вучевић рекао поводом најаве Милојка Спајића да ће Црна Гора гласати за Резолуцију о Сребреници?

Шта је Милош Вучевић рекао поводом најаве Милојка Спајића да ће Црна Гора гласати за Резолуцију о Сребреници?

Данас 11.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић навео је за ТВ Пинк да одлуку Црне Горе да гласа за Резолуцију о Сребреници не види као пријатељски гест, те да ће то покварити односе са Србијом. Каже да Влада Црне Горе води независну политику и… »
Вучевић: Подржавањем резолуције о Сребреници Црна Гора не чини ништа добро односима са Србијом

Вучевић: Подржавањем резолуције о Сребреници Црна Гора не чини ништа добро односима са Србијом

Н1 Инфо 11.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић оценио је да најава Црне Горе да ће гласати за резолуцију о геноциду у Сребреници чије усвајање се спрема у Генералној скупштини УН, "не чини ништа добро односима Црне Горе и Србије". Вучевић је у… »

Нови магазин 11.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић оценио данас да најава Црне Горе да ће гласати за резолуцију о геноциду у Сребреници чије усвајање се спрема у Генералној скупштини УН, "не чини ништа добро односима Црне Горе и Србије". Вучевић је… »
Премијер Вучевић јасан: Тамни облаци се надвијају над Србијом, али ми морамо да будемо спремни да се ведрог духа и снажне…

Премијер Вучевић јасан: Тамни облаци се надвијају над Србијом, али ми морамо да будемо спремни да се ведрог духа и снажне…

Дневник 11.05.2024
Милош Вучевић, премијер Србије, говорио је у "Новом јутру", на телевизији Пинк, о актуелним политичким темама, као и о недавној посети председника Сија нашој земљи, али и о Резолуцији којој се Србији на терет ставља да је… »
Премијер Вучевић: Тамни облаци се надвијају над Србијом али морамо бити спремни да се ведрог духа и снажне воље изборимо са…

Премијер Вучевић: Тамни облаци се надвијају над Србијом али морамо бити спремни да се ведрог духа и снажне воље изборимо са…

Курир 11.05.2024
Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић комнетарисао је изјаву црногорског премијера Милојка Спајића да "му није никакав проблем да призна да је у Сребреници био геноцид и да ће се та резолуција усвојити зато што су… »
Вучевић: Тамни облаци се надвијају над Србијом, али ми морамо да будемо спремни

Вучевић: Тамни облаци се надвијају над Србијом, али ми морамо да будемо спремни

Телеграф 11.05.2024
Милош Вучевић се осврнуо и на посету Си Ђинпинга Србији. Председник Владе Републике Србије, Милош Вучевић гостовао је у емисији Јоване Јеремић "Новом јутру", где је говорио о одлуци Милојка Спајића да призна геноцид у Сребреници… »
Премијер Вучевић о одлуци Милојка Спајића: Ја ово не видим као пријатељски гест пријатељске државе

Премијер Вучевић о одлуци Милојка Спајића: Ја ово не видим као пријатељски гест пријатељске државе

Дневник 11.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић говорио је на Пинк телевизији о одлуци Милојка Спајића, из Владе Црне Горе, који је истакао да ће водити проевропску политику и да му није проблем да призна да је у Сребреници био геноцид. -Као… »

Вести дана »