Повезане вести
Крени - промени предао листу за изборе у Новом Саду
Инсајдер 11.05.2024
Група грађана Крени - промени предала је синоћ листу за изборе за одборнике Скупштине Града Новог Сада, расписане за 2. јул, саопштено је из Градске изборне комисије (ГИК). Како се додаје, листа носи назив 'Др Саво Манојловић - И… »
Крени-промени из Новог Сада предали комисији изборну листу
Данас 11.05.2024
Група грађана Крени-промени из Новог Сада предала је Градској изборној комисији изборну листу „Др Саво Манојловић – И ја сам Нови Сад -Крени-промени“, саопштено је данас. Први на листи и кандидат за градоначелника Новог Сада… »
„Крени-промени“ предао листу за изборе у Новом Саду
Н1 Инфо 11.05.2024
Група грађана "Крени-промени" предала је у петак листу за изборе за одборнике Скупштине Града Новог Сада, расписане за 2. јун, саопштено је из Градске изборне комисије (ГИК). Како се додаје, листа носи назив „Др Саво Манојловић –… »
Крени-промени предала листу за локалне изборе у Новом Саду
Еуроневс 11.05.2024
Група грађана Крени-промени из Новог Сада предала је Градској изборној комисији изборну листу "Др Саво Манојловић - И ја сам Нови Сад -Крени-промени", саопштено је данас. Први на листи и кандидат за градоначелника Новог Сада… »
Крени - промени предала листу за изборе у Новом Саду
НИН 11.05.2024
Група грађана Крени - промени предала је листу за изборе за одборнике Скупштине Града Новог Сада, расписане за 2. јул, саопштено је из Градске изборне комисије (ГИК). Како се додаје, листа носи назив "Др Саво Манојловић - И ја… »
Група грађана Крени-Промени поднела листу за изборе у Новом Саду
Радио 021 11.05.2024
Група грађана Крени-Промени поднела је синоћ у 23.20 сати изборну листу за изборе за одборнике Скупштине Града Новог Сада, расписане за 2. јун. Листа носи назив Др Саво Манојловић - И ја сам Нови Сад - Крени - промени. Према… »
Вести дана »

Дачић: Кривац је возач, неприлагођена брзина, у 69. добио продужетак лекарског уверења неограничено
Н1 Инфо пре 19 минутајош 89 повезаних

Измене Закона о јединственом бирачком списку биће усвојене почетком новембра?
Време пре 1 сатјош 13 повезаних

„Прерано за контакте око прелета руских владиних авиона“ и даље је енигма којим ће путем Путин до Мађарске
Дневник пре 1 сатјош 13 повезаних

Уживо Народна скупштина РС бира вршиоца дужности ентитетског предсједника
Слободна Европа пре 1 сатјош 11 повезаних