Povezane vesti
Osmaci polažu prijemni za upis u specijalizovana odeljenja
Politika 11.05.2024
Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci polažu 11, 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs.). Za specijalizovana odeljenja u umetničkim školama likovne oblasti… »
Jeste li naoštrili olovke Osmaci polažu prijemni za upis u specijalizovana odeljenja
Dnevnik 11.05.2024
BEOGRAD: Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci počeo je danas, a polaže se i 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs). Za specijalizovana odeljenja u umetničkim… »
B92 11.05.2024
Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci polažu 11, 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs.). Za specijalizovana odeljenja u umetničkim školama likovne oblasti… »
Telegraf 11.05.2024
Konačni rezultati prijemnih ispita biće objavljeni od 14. do 22. maja. Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci polažu 11, 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs.)… »
Insajder 11.05.2024
RTK 11.05.2024
Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci polažu 11, 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola. Za specijalizovana odeljenja u umetničkim školama likovne oblasti prijemni ispit je držan u petak… »
Osmaci polažu prijemni za upis u specijalizovana odeljenja od 11. do 19. maja, evo kada će biti objavljeni rezultati
Euronews 11.05.2024
RTV 11.05.2024
BEOGRAD - Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci polažu 11, 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola. Za specijalizovana odeljenja u umetničkim školama likovne oblasti prijemni ispit je držan u… »
Vesti dana »

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 33 povezane

Pet scenarija za kraj rata u Ukrajini: Zašto su Putin i Tramp sad rešili da se sastanu?
Telegraf pre 28 minutajoš 30 povezanih

SAD nude nagradu od 50 miliona dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja predsednika Venecuele
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih