Povezane vesti
Osmaci polažu prijemni za upis u specijalizovana odeljenja
B92 11.05.2024
Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci polažu 11, 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs.). Za specijalizovana odeljenja u umetničkim školama likovne oblasti… »
Telegraf 11.05.2024
Konačni rezultati prijemnih ispita biće objavljeni od 14. do 22. maja. Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci polažu 11, 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs.)… »
Insajder 11.05.2024
Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci polažu 11, 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs.). Za specijalizovana odeljenja u umetničkim školama likovne oblasti… »
RTK 11.05.2024
Prijemni ispit za upis u specijalizovana odeljenja srednjih škola osmaci polažu 11, 12, 17, 18. i 19. maja, objavljeno je na portalu Moja srednja škola. Za specijalizovana odeljenja u umetničkim školama likovne oblasti prijemni ispit je držan u petak… »
Osmaci polažu prijemni za upis u specijalizovana odeljenja od 11. do 19. maja, evo kada će biti objavljeni rezultati
Euronews 11.05.2024
Vesti dana »
'Amerika pregovara sama sa sobom': Teheran; svet u strahu od recesije
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Alarm celoj Srbiji! Stiže drastična promena vremena, RHMZ se hitno oglasio: Kiša, sneg i opasno zahlađenje već u petak!
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
uživo Tramp: Svi iranski lideri su nestali, pobedili smo, Teheran nastavlja udare u regionu
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
Koko Gof u polufinalu Majamija: Amerikanka srušila Belindu Benčić posle tri seta
Politika pre 1 satjoš 21 povezana