Повезане вести

"Судским путем сам добила право да уђем у стан у Београду": Након две године завршено суђење око имовине: Николина се јавно…

"Судским путем сам добила право да уђем у стан у Београду": Након две године завршено суђење око имовине: Николина се јавно…

Блиц 11.05.2024
Водитељка Николина Пишек већ две године води јавни рат са својим свекром Мишом Грофом са којим се спорила око имовине. Наиме, након што је њен супруг Видоје Ристовић изненада преминуо, Николина и Миша Гроф отворено су причали о… »
После 2 године улази у стан у Београду! Николина Пишек послала бруталну поруку Миши Грофу и бившој жени Видоја Ристовића

После 2 године улази у стан у Београду! Николина Пишек послала бруталну поруку Миши Грофу и бившој жени Видоја Ристовића

Мондо 11.05.2024
Николина Пишек улази у стан у којем је живела са покојним супругом десет година. Николина Пишек улази у стан у којем је живела са покојним супругом десет година Водитељка Николина Пишек већ две године води јавни рат са својим… »
Николина Пишек за курир након што се обратила грофу и најавила улазак у стан после две године: Ово је све почетак, тврдили…

Николина Пишек за курир након што се обратила грофу и најавила улазак у стан после две године: Ово је све почетак, тврдили…

Курир 11.05.2024
Николина Пишек изненадила је своје пратиоце, те најавила да ће након две године ући у стан у Београду у ком је са ћерком и Видојем Ристовићем живела десет година. - Очекујем један одлазак у Београд због мојих подједнако драгих… »
"Након две године сам судским путем добила право да уђем у стан у Београду" Николина Пишек се обратила Грофу: Веселим ти се...…

"Након две године сам судским путем добила право да уђем у стан у Београду" Николина Пишек се обратила Грофу: Веселим ти се...…

Курир 11.05.2024
Николина Пишек је обавестила своје пратиоце да јој наредни период неће бити лак. Наиме, она је најавила да улази у свој нови животни простор, те је са фановима поделила делић онога како ће све изгледати. Ипак, чини се да је… »

Вести дана »