Povezane vesti
Grupa građana Kreni-Promeni Novi Sad podnela izbornu listu
Moj Novi Sad 11.05.2024
Sinoć, 10. maja, Gradskoj izbornoj komisiji u Novom Sadu Grupa građana Kreni-Promeni Novi Sad predala je izbornu listu pod nazivom Dr Savo Manojlović – I ja sam Novi Sad – Kreni Promeni, za izbore za odbornike Skupštine Grada Novog Sada, raspisane… »
Odbijena lista Miše Ronina: "SNS očito nema drugi način da nas pobedi, sakupićemo ponovo potpise"
Radio 021 11.05.2024
Na sednici Gradske izborne komisije Grada Novog Sada odbijena je lista Grupe građana "Budi heroj - Miša Ronin Bačulov", dok su usvojene dve liste: "Gari" i lista koju predvodi Aleksandar Odžić. Lista grupe građana "Budi heroj - Miša Ronin Bačulov"… »
Odbijena izborna lista GG "Budi heroj - Miša Ronin Bačulov"
Moj Novi Sad 11.05.2024
Gradska izborna komisija Novog Sada odbila je izbornu listu grupe građana "Budi heroj - Miša Ronin Bačulov". U obrazloženju na sajtu RIK se navodi da jedan od 47 kandidata za odbornika nema izborno pravo u Novom Sadu, zbog pasivizacije adrese. Iz… »
GIK Novog Sada odbila izbornu listu GG „Budi heroj – Miša Ronin Bačulov“
N1 Info 11.05.2024
Gradska izborna komisija Novog Sada odbila je izbornu listu grupe građana “Budi heroj - Miša Ronin Bačulov”. U obrazloženju na sajtu RIK se navodi da jedan od 47 kandidata za odbornika nema izborno pravo u Novom Sadu, zbog pasivizacije adrese. Iz… »
Vesti dana »
Olaf Šolc: Napadi na navijače izraelskog kluba u Amsterdamu neprihvatljivi
Politika pre 21 minutajoš 32 povezane
Građevinski inženjer: Upotrebna dozvola je potvrda da je sve kako treba, kod nas je – formalna stvar
N1 Info pre 3 satajoš 12 povezanih
„Zadržavala sam ga, ali on je rekao da ide u grad, da vodi unučice“: Emotivne reči meštana o Đorđu i njegovim unukama, koji su stradali u Novom Sadu
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 6 satijoš 3 povezane
POSKUPEO DIZEL: Objavljene nove cene goriva koje će važiti u narednih 7 dana - Evo kakva je situacija sa benzinom!
Kurir pre 27 minutajoš 15 povezanih