Повезане вести
Огласио се Шапић поводом бацања телефона: Био сам максимално толерантан, нисам ни тон повисио
Данас 11.05.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је данас, поводом инцидента на Савском кеју у којем је бацио телефон једног активисте, да је је био максимално толерантан и да није ни тон повисио, већ је… »
Шапић се правда за бацање телефона: Нисам ни тон повисио, био сам максимално толерантан
Нова 11.05.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је поводом инцидента на Савском кеју у којем је бацио телефон једног активисте, да је је био максимално толерантан и да није ни тон повисио, већ је реаговао… »
Шапић се правда за бацање телефона: Нисам ни тон повисио, био сам максимално толерантан
Н1 Инфо 11.05.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је поводом инцидента на Савском кеју у којем је бацио телефон једног активисте, да је је био максимално толерантан и да није ни тон повисио, већ је реаговао… »
Шапић о бацању телефона активисти: Био сам максимално толерантан, нисам ни тон повисио
НИН 11.05.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је данас, поводом инцидента на Савском кеју у којем је бацио телефон једног активисте, да је је био максимално толерантан и да није ни тон повисио, већ је… »
Шапић: Важно је да у овом тренутку сачувамо државно јединство и бранимо националне интересе
Телеграф 11.05.2024
Увек ћу бранити своју кућу, своју породицу и пријатеље јер онај који није спреман да их брани тај сутра није спреман да брани ни свој народ. Изузетно је важно да данас, у тешком тренутку за српски народ, сачувамо државно… »
Шапић: "Избори су далеко више од локалних" (фото)
Блиц 10.05.2024
"Изузетно је важно да сви будемо јединствени. Живимо у моменту у ком читав српски народ мора показати јединствени и зато ови избори јесу далеко више од локалних" - истакао је Александар Шапић, председник Привременог органа града… »
Вести дана »

Бандитски упад куртијеве полиције је покушај изазивања хуманитарне катастрофе! Огласило се Министарство
Ало пре 1 сатјош 30 повезаних

Стојменовић: Власт Београда гради станове у Великом Мокром Лугу где нема ни квалитетних путева
Бета пре 1 сатјош 34 повезане

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 2 сатајош 35 повезаних

Спремите се, лето је готово! Температура пада за 20 степени, невреме стиже од овог датума а октобар доноси непријатно изненађење
Ало пре 2 сатајош 31 повезана

Феноменална Адриана Вилагош у финалу планетарног шампионата!
Спорт клуб пре 13 минутајош 47 повезаних