Повезане вести
Огласио се Шапић поводом бацања телефона: Био сам максимално толерантан, нисам ни тон повисио
Данас 11.05.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је данас, поводом инцидента на Савском кеју у којем је бацио телефон једног активисте, да је је био максимално толерантан и да није ни тон повисио, већ је… »
Шапић се правда за бацање телефона: Нисам ни тон повисио, био сам максимално толерантан
Нова 11.05.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је поводом инцидента на Савском кеју у којем је бацио телефон једног активисте, да је је био максимално толерантан и да није ни тон повисио, већ је реаговао… »
Шапић се правда за бацање телефона: Нисам ни тон повисио, био сам максимално толерантан
Н1 Инфо 11.05.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је поводом инцидента на Савском кеју у којем је бацио телефон једног активисте, да је је био максимално толерантан и да није ни тон повисио, већ је реаговао… »
Шапић о бацању телефона активисти: Био сам максимално толерантан, нисам ни тон повисио
НИН 11.05.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је данас, поводом инцидента на Савском кеју у којем је бацио телефон једног активисте, да је је био максимално толерантан и да није ни тон повисио, већ је… »
Шапић: Важно је да у овом тренутку сачувамо државно јединство и бранимо националне интересе
Телеграф 11.05.2024
Увек ћу бранити своју кућу, своју породицу и пријатеље јер онај који није спреман да их брани тај сутра није спреман да брани ни свој народ. Изузетно је важно да данас, у тешком тренутку за српски народ, сачувамо државно… »
Шапић: "Избори су далеко више од локалних" (фото)
Блиц 10.05.2024
"Изузетно је важно да сви будемо јединствени. Живимо у моменту у ком читав српски народ мора показати јединствени и зато ови избори јесу далеко више од локалних" - истакао је Александар Шапић, председник Привременог органа града… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 35 минутајош 37 повезаних
Невероватни редови за легализацију: "Блиц Бизнис" обишао Земун, грађани први дан похрлили да убележе некретнину (фото)
Блиц пре 40 минутајош 95 повезаних
Одложено суђење студентима оптуженим за припремање дела против уставног уређења
Сербиан Невс Медиа пре 29 минутајош 25 повезаних