Повезане вести
Ево ко је човек који је флашом погодио Ђоковића: Бивши фудбалер, носио геј заставу и мајицу Украјине у Катару
Телеграф 11.05.2024
У снимку тврди да је све било случајно и да је он изазвао инцидент. Велики инцидент догодио се након победе Новака Ђоковића у мечу другог кола Мастерса у Риму, када је једном од навијача са трибина склизнула флашица из ранца и… »
Овај човек тврди да је погодио Новака Ђоковића флашицом у главу: "Многи мисле да сам ово урадио намерно..."
Телеграф 11.05.2024
У питању је инфлуенсер. Након великог инцидента који се догодио након меча другог кола Мастерса у Риму који је Новак Ђоковић решио у своју корист огласио се човек који био актер читаве ситуације, како сам тврди. У питању је… »
Ђоковић на тренингу у Риму са кацигом на глави
Радио сто плус 11.05.2024
“Данас сам дошао спреман”, написао је Ђоковић на друштвеним мрежама у потпису снимка на ком се види како на тренинг долази са бициклистичком кацигом на глави. Касније, током тренинга, Новак је носио црвени качкет. Дан раније… »
ВИДЕО Ђоковић на тренингу са кацигом на глави: Данас сам дошао спреман
Радио 021 11.05.2024
Новак Ђоковић појавио са данас на тренингу са кацигом на глави, након што га је јуче после меча на турниру у Риму погодила флаша воде у главу, која је испала једном гледаоцу из ранца. "Данас сам дошао спреман", написао је Ђоковић… »
Огласио се момак који је повредио Ђоковића у Риму! Снимио видео и упутио извињење српском асу - ево шта каже о инциденту…
Курир 11.05.2024
На Инстаграму се огласио Марио Фери, момак који тврди да је аутор невиђеног скандала који је потресао тениски свет. Подсетимо, синоћ је одјекнула вест која је потресла тениску јавност да је Новак Ђоковић након првог меча у Риму… »
Ово је момак чија је флашица погодила Новака Ђоковића у главу!
Телеграф 11.05.2024
Није он то хтео... Претходни дан на Мастерсу у Риму је обележио меч најбољег на свету Новака Ђоковића, али и оно што се десило након тога . Српског тенисера је неко погодио флашицом у главу у тунелу. Међутим, иако се у први мах… »
Вести дана »

Родитељи ученика Пете београдске гимназије позивају министра просвете на састанак
Нови магазин пре 1 сатјош 30 повезаних

(Фото) од стана ништа није остало: Прве слике са места пожара у Раковици: Мајка и ћерка пронађене мртве
Блиц пре 1 сатјош 34 повезане

У Болоњи ухапшени бивши Звездин кошаркаш Лука Вилдоза и српска одбојкашица Милица Тасић
Недељник пре 1 сатјош 27 повезаних