Povezane vesti
Borisa zadesila neprijatna situacija u avionu dok je spavao: Leteo sam 1.000 puta, ovo u životu nisam doživeo (video)
Kurir 11.05.2024
Boris je leteo na relaciji Beograd - Istanbul - Hong Kong, a tokom leta iz Istanbula, u avionu mu se dogodila veoma neprijatna situacija. Kako je ispričao, dok je spavao, iz novčanika su mu ukrali 300 evra. "Ne mogu da verujem šta mi se dogodilo. Prošli… »
"Da sam se probudio, ubio bih ga": Borisa iz Srbije zadesila bizarna situacija u avionu dok je spavao: "Leteo sam 1.000 puta…
Blic 11.05.2024
Jedan od poznatih srpskih travel blogera, Boris Radošević, ostavio je svoje pratioce u šoku nakon što je objavio video u kojem tvrdi kako je opljačkan tokom leta od Istanbula do Hong-Konga. Poznatiji kao "Lutajući putnik", Radošević je sa svojim… »
Vesti dana »

(Video) Šepa, pa zastaje na jednom mestu! Da li je ovo snimak osumnjičenog neposredno pre ubistva Čarlija Kirka?
Blic pre 31 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Govor Saše matića rasplakao javnost Pevač se obrati ćerki Tari, a onda je na gala slavlju nastao muk
Alo pre 56 minutajoš 19 povezanih