Povezane vesti
Održan prvi Urbani buvljak na Temerinskoj pijaci
Moj Novi Sad 11.05.2024
Na Temerinskoj pijaci danas je, po prvi put, organizovan Urbani buvljak. Ova manifestacija predstavlja novi koncept buvljaka, stavljajući težište na održivost, ponovnu upotrebu stvari i prostora. Pored prodajnog dela, posetioci su imali priliku da… »
(Foto, video) Urbani buvljak prvi put održan na Temerinskoj pijaci Prolećno spremanje proteklo uspešno
Dnevnik 11.05.2024
Urbani buvljak na otvorenom prostoru organizovan je prvi put, pa su danas mnogobrojni sugrađani došli na Temerinsku pijacu. Tema ove nove manifestacije bila je „Garage sale”, te je osnovna ideja organizatora bila da motiviše Novosađane da naprave… »
Održan prvi Urbani buvljak na Temerinskoj pijaci
RTV 11.05.2024
NOVI SAD - Na Temerinskoj pijaci, u subotu, 11. maja, od 11.00 do 17.00 sati, poprviput,organizovan je Urbani buvljak. Ova manifestacija predstavlja novi koncept buvljaka, stavljajući težište na održivost , ponovnu upotrebu stvari i prostora. Pored… »
Vesti dana »

Protest studenata u Šapcu: Možemo promeniti sistem, sledeći skup je u Lazarevcu
Danas pre 1 satjoš 44 povezane

Izveštaj: Rokovi za renoviranje Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Radio 021 pre 6 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 4 satijoš 41 povezana

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Radio sto plus pre 8 satijoš 5 povezanih

Napadnuti demonstranti u Bačkom Petrovcu na izborima za predsednika Matice slovačke
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 16 povezanih