Повезане вести

Штета! Лајовић елиминисан са турнира у Риму: Аргентинац искористио лошију игру Србина

Штета! Лајовић елиминисан са турнира у Риму: Аргентинац искористио лошију игру Србина

Телеграф 11.05.2024
Штета! Српски тенисер, Душан Лајовић елиминисан је са АТП Мастерса у Риму, поразом у другом колу од Себастијана Баеза са 2:0. Доста узбудљив меч гледали смо у "Вечном граду", али на жалост, наш тенисер није успео да искористи… »
Грк славио после преокрета: Циципас и Оже-Алијасим у трећем колу Риму

Грк славио после преокрета: Циципас и Оже-Алијасим у трећем колу Риму

Курир 11.05.2024
Осми тенисер света Грк Стефанос Циципас пласирао се у треће коло турнира у Риму, пошто је вечерас после три сета победио Немца Јана-Ленарда Штруфа 6(1):7, 6:4, 6:4.Циципас је до победе над 41. играчем на АТП листи стигао после… »
Лајовић за Телеграф: "Бићу спреман за Ролан Гарос, штета за Рим, играо сам добро..."

Лајовић за Телеграф: "Бићу спреман за Ролан Гарос, штета за Рим, играо сам добро..."

Телеграф 11.05.2024
Открио је Лајовић и да ће бити спреман за Грен слем у Француској. Српски тенисер Душан Лајовић завршио је учешће на АТП Мастерсу у Риму, након што је у другом колу елиминисан од Себастијана Баеза из Аргентине са 2:0. Имао је… »
Медведев наредни Међедовићев ривал у Риму

Медведев наредни Међедовићев ривал у Риму

Радио 021 11.05.2024
Руски тенисер Данил Медведев пласирао се данас у треће коло мастерса у Риму, пошто је победио Британца Џека Дрејпера са 7:5, 6:4. Четврти тенисер света је против 40. на АТП листи славио после сат и 47 минута. Медведев ће у… »
Лајовић поражен у другом колу Рима

Лајовић поражен у другом колу Рима

Радио 021 11.05.2024
Душан Лајовић није успео да се пласира у треће коло турнира у Риму, пошто је после два сета поражен од 19. тенисера света Аргентинца Себастијана Баеса 6:7, 6:7. Лајовић, 64. тенисер на АТП листи, поражен је после два сата и 13… »
Хаос због Надала, нису му дали да оде! Подигао је руку и настао је делиријум - нестварне сцене у Риму! (видео)

Хаос због Надала, нису му дали да оде! Подигао је руку и настао је делиријум - нестварне сцене у Риму! (видео)

Мондо 11.05.2024
Рафаел Надал последњи меч у Риму. Рафаел Надал последњи меч у Риму Шпански тениски великан Рафаел Надал добио је дирљив испраћај са стадиона "Форо Италико" у Риму, након што је дословно почишћен са терена у мечу 2. кола против… »
Надал изјавио да није спреман за Ролан Гарос: Тешко ми је, можда ћу покушати

Надал изјавио да није спреман за Ролан Гарос: Тешко ми је, можда ћу покушати

Данас 11.05.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је после елиминације у другом колу мастерса у Риму од Пољака Хуберта Хуркача (6:1, 6:3), да осећа да нијје ментално спреман за наступ на Ролан Гаросу, турниру који је освајао 14 пута у… »
Рафаел Надал довео у питање наступ на Ролан Гаросу: "Остаје ми само да прихватим ситуацију"

Рафаел Надал довео у питање наступ на Ролан Гаросу: "Остаје ми само да прихватим ситуацију"

Телеграф 11.05.2024
Шпански тенисер није био задвољан после пораза. Пољски тенисер Хуберт Хуркач пласирао се у треће коло Мастерса у Риму, пошто је са 2:0 у сетовима (6:1, 6:3) савладао Шпанца Рафаела Надала. Хуркач је после сат и по времена… »
Хуркач препустио Надалу само четири гема

Хуркач препустио Надалу само четири гема

Радио сто плус 11.05.2024
Меч Хуркача и Надала, деветог и 305. тенисера света, трајао је сат и 33 минута. Хуркач је у првом сету два пута одузео сервис Надалу и некадашњем броју један препустио само један гем. У другом сету је, такође, направио два… »

Вести дана »