Повезане вести
Ирска се повлачи са Евровизије?
Б92 11.05.2024
Ирска представница на Евровизији, Бамби Туг, након свих данашњих дешавања, осетила је потребу да се огласи на свом инстаграм профилу. Наиме, након што се Грчка, Ирска и Швајцарска нису појавиле на данашњој проби, поставило се… »
"Надам се да се: Видимо..." Драма око Ирске пред финале на Евровизији 2024: Бамбие Тхуг послало двосмислену поруку
Блиц 11.05.2024
Бамбие Тхуг није се појавило на последњим пробама уочи финала "Евровизије 2024", а сада се тим поводом и огласило. - ЕБУ је озбиљно схватио ту ситуацију и расправљамо о томе шта чинити. То значи да сам пропустило… »
"Посебном особом ме чини што сам квир и вештица": Представник Ирске на Евровизији 2024 не престаје да шокира након што се на…
Блиц 11.05.2024
Евровизија 2024 обележена је бројним скандалима, а готово сви коментаришу овогодишњег представника Ирске, Бамбие Тхуг. Сада Твитером кружи снимак са конференције за новинаре с прве полуфиналне вечери Евровизије 2024, где је… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 54 минутајош 43 повезане
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 4 сатијош 29 повезаних
Ово је образац који је потребно да попуне они који се пријављују за легализацију објекта. Попуњава се у два примерка (фото)
Ало пре 1 сатјош 120 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 19 минутајош 43 повезане
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 22 повезане