Povezane vesti
Detalji nestanka Ane iz Beograda, oglasio se bivši muž: "Nije isključeno da je neko ubio zbog para, dala je novac nekom…
Kurir 12.05.2024
Moja bivša supruga je poslednji put snimljena kako izlazi na Vidikovcu iz autobusa broj 23, u kojem je zaboravila torbu. Tašnu je uzeo muškarac, koji je u njoj našao moj broj i kontaktirao me. Preuzeo sam tu torbu u kojoj je bio njen telefon, kaže Ivan… »
Od Ane ni traga skoro dva meseca! Dokumenta i telefon nađeni u beogradskom autobusu: Muž sumnja da je ubijena!
Mondo 12.05.2024
Blizu dva meseca se traga za Anom. Blizu dva meseca se traga za Anom. "Ana i dalje nije pronađena, strahujem da je ubijena. To je moja duboka sumnja - gde god ima novca, tu se često javlja i zločin. Ljudi su spremni na najgora dela čak i zbog manjih suma… »
Vesti dana »
(Mape) "U naredna 2 sata pljuskovi i grmljavina" Oglasio se RHMZ, izdato upozorenje i za Beograd, evo koji još delovi Srbije da se spreme
Blic pre 5 satijoš 25 povezanih
Studentski plan za poljoprivredu: Borba protiv klimatskih promena i uvozničkih lobija, opstanak mladih na selu i bolji položaj žena
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih
Veljko Paunović: Tačno je da sam ponudio ostavku, bio sam jako razočaran
Danas pre 15 minutajoš 69 povezanih
(Foto) Vučić na poziv Zelenskog učestvuje na sastanku Karpatske integracione inicijative
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 24 povezane