Povezane vesti
Detalji nestanka Ane iz Beograda, oglasio se bivši muž: "Nije isključeno da je neko ubio zbog para, dala je novac nekom…
Kurir 12.05.2024
Moja bivša supruga je poslednji put snimljena kako izlazi na Vidikovcu iz autobusa broj 23, u kojem je zaboravila torbu. Tašnu je uzeo muškarac, koji je u njoj našao moj broj i kontaktirao me. Preuzeo sam tu torbu u kojoj je bio njen telefon, kaže Ivan… »
Od Ane ni traga skoro dva meseca! Dokumenta i telefon nađeni u beogradskom autobusu: Muž sumnja da je ubijena!
Mondo 12.05.2024
Blizu dva meseca se traga za Anom. Blizu dva meseca se traga za Anom. "Ana i dalje nije pronađena, strahujem da je ubijena. To je moja duboka sumnja - gde god ima novca, tu se često javlja i zločin. Ljudi su spremni na najgora dela čak i zbog manjih suma… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 24 povezane
Vučić najavio iz Pariza Beograd dobija metro za 2 do 3 godine, ugovor se potpisuje do 15. decembra
Alo pre 54 minutajoš 22 povezane
Srbija ne ide na Svetsko prvenstvo, Paunovića čeka mukotrpan rad
BBC News pre 59 minutajoš 26 povezanih
(VIDEO) Obezbeđenje skinulo šetalicu "Srednjoškolci uz studente" sa ograde kod Banovine
N1 Info pre 43 minutajoš 14 povezanih
Petković (Ne damo Jadar) o odlaganju projekta Rio Tinta: Ovo je signal da su izbori blizu
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih