Повезане вести
Група грађана "Крени-промени" предала листу за локалне изборе у Нишу
Јужне вести 12.05.2024
Листу за одборнике Града Ниша "Др Саво Манојловић - И ја сам Ниш - Крени-Промени", предала је данас група грађана "Крени-Промени". Лидер организације и кандидат за градоначелника Београда Саво Манојловић рекао је раније да… »
Коалиција "Суботица против насиља - Бирам Суботицу - Нела Тонковић" предала изборну листу
Суботица.цом 12.05.2024
Коалиција "Суботица против насиља - Бирам Суботицу - Нела Тонковић" синоћ је Градској изборној комисији предала изборну листу за локалне изборе у 2. јуна, чиме је окончано прикупљање потписа подршке и формално предата… »
Опозиција и посматрачи страхују од понављања изборних манипулација у Србији
Ал Јазеера 12.05.2024
У Србији у поноћ истиче рок за предају листа на београдским и локалним изборима, заказаним за 2. јуни. Уласком у завршницу тог рока, бројне опозиционе странке и покрети пријављују проблем са нотарима и овјеритељима који су им… »
Најављена предаја још три листе за београдске изборе, рок истиче у поноћ
Н1 Инфо 12.05.2024
У поноћ истиче рок за предају изборних листа за локалне изборе који су расписани за 2. јун, а Градској изборној комисији у Београду најављена је предаја још три листе, сазнаје Н1. Прва ће изборну листу предати Унија Рома Србије… »
Коалиција „Суботица против насиља – Бирам Суботицу – Нела Тонковић“ предала изборну листу
Данас 12.05.2024
Коалиција опозиционих странака предала је вечерас Градској изборној комисији (ГИК) листу кандидата за предстојеће локалне изборе под називом „Суботица против насиља – Бирам Суботицу – Нела Тонковић“. Носитељка листе Нела… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 52 минутајош 19 повезаних
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 7 минутајош 9 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 2 сатајош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних