Повезане вести
"Можда се и ми овајдимо од миљеа бејби лазање" Публика плакала од смеха због урнебесних коментара душке Вучинић на Евровизији…
Курир 12.05.2024
Душка Вучинић стандардно је бриљирала током преноса финала Евровизије 2024, а српску публику је засмејавала својим опаскама на рачун учесника, водитеља и презентера гласова на престижном такмичењу. Ово су само неки од Душкиних… »
"Ја стварно не знам ко се више није скинуо на овом светом крсту" Хит коментари Душке Вучинић на финалу Евровизијие 2024: Не…
Блиц 11.05.2024
Водитељка РТС Душка Вучинић која сваке године извештава гледаоце у Србији о дешавањима на "Евровизији" и ове године у Малмеу, врло је инспирисана наступима, па су тако њени коментари можда и "љући" него икад до сад… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Арапски АДНОЦ водећи кандидат за преузимање НИС-а – 15. јануар крајњи рок за одлуку
Бизнис.рс пре 28 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 47 минутајош 20 повезаних