Povezane vesti
"Možda se i mi ovajdimo od miljea bejbi lazanje" Publika plakala od smeha zbog urnebesnih komentara duške Vučinić na Evroviziji…
Kurir 12.05.2024
Duška Vučinić standardno je briljirala tokom prenosa finala Evrovizije 2024, a srpsku publiku je zasmejavala svojim opaskama na račun učesnika, voditelja i prezentera glasova na prestižnom takmičenju. Ovo su samo neki od Duškinih komentara koji su… »
"Ja stvarno ne znam ko se više nije skinuo na ovom svetom krstu" Hit komentari Duške Vučinić na finalu Evrovizijie 2024: Ne…
Blic 11.05.2024
Voditeljka RTS Duška Vučinić koja svake godine izveštava gledaoce u Srbiji o dešavanjima na "Evroviziji" i ove godine u Malmeu, vrlo je inspirisana nastupima, pa su tako njeni komentari možda i "ljući" nego ikad do sad. Evrovizija 2024, donela nam je… »
Vesti dana »

Šta je pacifički Vatreni prsten? Zemljotres na Kamčatki je šesti po jačini, a evo liste od 10 najvećih ikada (foto)
Kurir pre 36 minutajoš 224 povezane

"Partizan će to skupo da košta": Milka Forcan uputila važan apel, u jednom se ne slaže sa Rasimom Ljajićem
Dnevnik pre 41 minutajoš 30 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 30 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 6 minutajoš 23 povezane