Povezane vesti
"Možda se i mi ovajdimo od miljea bejbi lazanje" Publika plakala od smeha zbog urnebesnih komentara duške Vučinić na Evroviziji…
Kurir 12.05.2024
Duška Vučinić standardno je briljirala tokom prenosa finala Evrovizije 2024, a srpsku publiku je zasmejavala svojim opaskama na račun učesnika, voditelja i prezentera glasova na prestižnom takmičenju. Ovo su samo neki od Duškinih komentara koji su… »
"Ja stvarno ne znam ko se više nije skinuo na ovom svetom krstu" Hit komentari Duške Vučinić na finalu Evrovizijie 2024: Ne…
Blic 11.05.2024
Voditeljka RTS Duška Vučinić koja svake godine izveštava gledaoce u Srbiji o dešavanjima na "Evroviziji" i ove godine u Malmeu, vrlo je inspirisana nastupima, pa su tako njeni komentari možda i "ljući" nego ikad do sad. Evrovizija 2024, donela nam je… »
Vesti dana »

UŽIVO Paralelni skupovi za i protiv blokada širom Srbije: Policija na Voždovcu potiskivala građane zbog Vučića, incidenti kod FON-a, u Kraljevu i Novom Sadu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 56 povezanih

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 9 satijoš 16 povezanih

Pešić: Vreme je da se pronađe novi trener košarkaške reprezentacije, pomoći ću Čoviću u tome
Radio sto plus pre 10 satijoš 36 povezanih

"Predugo je, nešto mora da se uradi": Mask pozvao na raspuštanje britanskog parlamenta usled masovnih protesta u Londonu
Večernje novosti pre 32 minutajoš 25 povezanih