Povezane vesti
Holanđanin Koj pobednik devete etape Đira
Sportski žurnal 12.05.2024
Pogačar je trku završio u grupi i u generalnom plasmanu ima dva minuta i 40 sekundi prednosti u odnosu na Kolumbijca Danijela Martinesa. Holandski biciklista Olaf Koj pobednik je devete etape u trci Điro d'Italija, a roze majicu vodećeg u generalnom… »
Holanđanin Koj pobednik devete etape u trci Điro d’Italija
Radio sto plus 12.05.2024
Koj je etapu od Avecana do Napulja dužine 214 kilometara prešao za četiri sata, 44 minuta i 22 sekunde. Pobedio je sprintom u završnici na svom debiju u najvećim svetskim trkama. Italijan Džonatan Milan zauzeo je drugo mesto, a treći je bio Huan… »
Trijumf Holanđanina na Điru, Pogačar i dalje sa roze majicom
B92 12.05.2024
Holanđanin Olaf Koj iz ekipe Visma, pobednik je devete etape na Điro d'Italija. On je trijumfovao u vremenu 4:44:22 na etapi od Avezana do Napulja dugoj 214 kilometara. Drugo mesto osvojio je Džonatan Milan iz Lidl Treka, dok je treći bio Sebastijan… »
Pobeda pogačara na Điru: Slovenac povećao prednost u generalnom plasmanu (video)
Večernje novosti 12.05.2024
Slovenački biciklista, Tadej Pogačar pobednik je osme etape trke Điro d'Italija. Foto: Profimedia Pogačar je etapu od Spoleta do Prati di Tiva, u dužini od 152 kilometara, prošao za četiri sata, dva minuta i 16 sekundi i tako upisao treću etapnu… »
Tadej Pogačar pobednik osme etape Đira, Slovenac povećao prednost u generalnom plasmanu (VIDEO)
Danas 11.05.2024
Slovenački biciklista Tadej Pogačar pobedio je u današnjoj osmoj etapi trke Điro d’Italija. Pogačar je etapu od Spoleta do Prati di Tiva, u dužini od 152 kilometara, prošao za četiri sata, dva minuta i 16 sekundi i tako upisao treću etapnu… »
Vesti dana »
U Srbiji danas Dan žalosti, u Vojvodini i Novom Sadu počinje trodnevna žalost; Ministarstvo informisanja poziva na poštovanje
Insajder pre 52 minutajoš 72 povezane
Pevačica umalo žrtva tragedije u Novom Sadu: "Ne umem da objasnim zašto sam se vratila"
Telegraf pre 27 minutajoš 66 povezanih
"Prerano vas uze Bog, anđeli moji" Potresne reči Anđeline majke: Čekajte me! Porodica i prijatelji opraštaju se od mladog para koji je stradao u Novom Sadu
Kurir pre 27 minutajoš 49 povezanih
"Ne mogu..." Barbara Bobak izašla pred krcat klub u BiH i rekla da neće da peva zbog tragedije u Novom Sadu
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih