Povezane vesti
Gurović: ''Željko Obradović je moj dobar prijatelj, a Duško Vujošević je jedan od najboljih trenera u Evropi''
Sportske.net 12.05.2024
Naš proslavljeni košarkaš Milan Gurović, nekadašnji prvak sveta sa selekcijom Jugoslavije iz 2002. godine bio je gost emisije ''Majstorija'' na YouTube kanalu '' Sportala'', gde je govorio o svojoj bogatoj karijeri, a između ostalog i o odnosu sa našim… »
Gurović: "Željko Obradović tu nije bio kriv"
B92 12.05.2024
Legendarni košarkaš Milan Gurović još jednom je govorio o tome zašto je odbio poziv Željka Obradovića da pređe u Panatinaikos. "Da, nema šta da krijem, Željko i ja smo prijatelji, dobri prijatelji, zbog toga sam odbio (izostavljanja sa spiska… »
Vesti dana »

Brnabić: Poziv Vučića na javnu debatu sa blokaderima prilika da se spuste tenzije
RTV pre 21 minutajoš 77 povezanih

Jako nevreme pogodilo sever Srbije: Vetar čupa drveće iz korena, gromovi paraju nebo: U ovom gradu je najkritičnije (foto, video)
Blic pre 1 minutjoš 68 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 57 povezanih

Srbija nikako ne ume sa njima, a evo šta kaže harizmatičan trener: Progovorio o bolesnom Polonari i poslao moćnu poruku! Ahile polonara našao novi klub: Italijanski velikan potpisao igrača koji se bori sa leukemijom!
Hot sport pre 26 minutajoš 44 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona za potrošenu struju biće smanjena sa 1.600 kWh na 1.200 kWh
Ist media pre 4 satijoš 22 povezane