Повезане вести

Евровизија 2024. и Хрватска: Бејби Лазања у сузама, дочекан као херој

Евровизија 2024. и Хрватска: Бејби Лазања у сузама, дочекан као херој

Јужне вести 12.05.2024
ЈЕССИЦА ГОВ/ЕПА-ЕФЕ/РЕКС/Схуттерстоцк Његова прича је попут бајке - до пре само пар месеци био је готово непознат музичар, а онда је покорио Европу. „Српски жири даје 12 поена... Бејби Лазањи, Хрватској!", објавила је Ана… »
Победник Евровизије поздравио Србе! Швајцарац Немо открио да обожава једног нашег певача

Победник Евровизије поздравио Србе! Швајцарац Немо открио да обожава једног нашег певача

Телеграф 12.05.2024
Прошлогодишњи представник Србије објавио видео швајцарског представника. Победник овогодишњег 68. музичког такмичења Евровизије је швајцарски представник Немо Метлер са песмом "Тхе Цоде". Прошлогодишњи представник Србије, Лук… »
Ево ко је био део српског стручног жирија! Они су донели одлуку да се Хрватској додели 12 поена

Ево ко је био део српског стручног жирија! Они су донели одлуку да се Хрватској додели 12 поена

Телеграф 12.05.2024
Ова екипа је била задужена за гласове. Синоћ, 11. маја, одржано је 68. престижно музичко такмичење Песме за Евровизију, у ком је победу однео швајцарски представник Немо Метлер са песмом "Тхе Цоде". Након свих 25 финалиста који… »
Бејби Лазања је од 37 земаља добио само две 12-ице: Једну од Србије, а ево ко му је дао другу

Бејби Лазања је од 37 земаља добио само две 12-ице: Једну од Србије, а ево ко му је дао другу

Телеграф 12.05.2024
Ево како је гласао жири из 36 земаља. Синоћ, 11. маја, се одржало 68. престижно такмичење Песма Евровизије, а победу је однео Швајцарац Немо Метлер са највишим бројем бодова. Хрватски представник Бејби Лазања, који је био… »
"Ми Хрвати смо невиђене п****, то ћу вам ја рећи!" Инфлуенсер побеснео због хрватског гласања за Србију

"Ми Хрвати смо невиђене п****, то ћу вам ја рећи!" Инфлуенсер побеснео због хрватског гласања за Србију

Телеграф 12.05.2024
Тиктокер незадовољан поенима која је Србија добила од Хрватске. Након одржаног највећег музичког такмичења Песма Евровизије, победу је однео Швајцарац Немо Метлер са песмом "Тхе Цоде". Главни фавори, хрватски представник, Бејби… »
Јелена Карлеуша побеснела током Евровизије, па се кроз снимак обратила нацији: Нећу више да кидам живце, ноћна мора за…

Јелена Карлеуша побеснела током Евровизије, па се кроз снимак обратила нацији: Нећу више да кидам живце, ноћна мора за…

Курир 12.05.2024
Поп дива Јелена Карлеуша синоћ је пратила финале Евровизије из Дубаија. Њену пажњу привукао је представник Француске, Слиман, са прелепом, љубавном нумером "Мон амоур". Карли је синоћ поделила призор из стана у ком је гледала… »
"Ноћна мора за Србију се обистинила!" Карлеуша бесна због Евровизије, одмах се огласила

"Ноћна мора за Србију се обистинила!" Карлеуша бесна због Евровизије, одмах се огласила

Мондо 12.05.2024
Јелена Карлеуша коментарисала Евровизију. Јелена Карлеуша коментарисала Евровизију. Читава Европа и даље сабира утиске након финала Евровизије у којем је победу однео представник Швајцарске, док је наша Теиа Дора заузела 17… »

Вести дана »