Povezane vesti
"Imala sam zdravstvene probleme": Marina Visković progovorila o teškoj borbi koju vodi: "Terapije su ključna stvar"
Blic 12.05.2024
Pevačica Marina Visković progovorila je o zdravstvenim problemima sa kojima se uspešno bori, kao i emotivnom životu i srodnoj duši koju još uvek nije upoznala. - Sportski sam tip, ceo život treniram, ali imala sam neke zdravstvene probleme, poteškoće… »
"Bila sam na korak do venčanja!" Marina Visković iskreno progovorila o zdravstvenim problemima i udaji: Imala sam...
Kurir 12.05.2024
Pop pevačica Marina Visković otkrila je tajnu svog dobrog izgleda, ali i planove za budućnost, kada je u pitanju njen privatni, ljubavni život. - Fantastično sam, ovo je moja druga kuća. Vidi se rad, trud, kada se neke stvari rade na pravi način. Moji… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 20 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 5 satijoš 6 povezanih
Prenos, Srbija - Crna Gora: Vaterpolo spektakl na Evropskom prvenstvu!
Večernje novosti pre 20 minutajoš 37 povezanih