Povezane vesti
"Odmori se, najdraža moja": Mirzi Selimoviću umrla majka posle teške bolesti, pevač se oprostio od nje: "Voli te tvoj Mirza"…
Blic 12.05.2024
Pevaču Mirzi Selimoviću umrla je majka Nedreta, a tužnu vest podelio je na društvenim mrežama. - Odmori se, najdraža moja. Voli te tvoj Mirza - napisao je on u opisu objave na Instagramu, uz fotografiju majke i emotikon slomljenog srca. Mirza Selimović… »
Preminula majka Mirze Selimovića
B92 12.05.2024
Majka popularnog pevača Mirze Selimovića preminula je danas. On je na svom Instagram nalogu objavio tužnu poruku ovim povodom: "Odmori se najdraža moja. Voli te tvoj Mirza", napisao je pevač uz fotografiju majke. Podsećanja radi, pre samo nekoliko… »
Smrtni slučaj u domu poznatog pevača! Mirza Selimović slomljen od bola podelio tužne vesti: Odmori se najdraža moja...
Kurir 12.05.2024
Pevač Mirza Selimović se oglasio povodom smrtnog slučaja koji se desio u njegovoj porodici. Mirzi je preminula majka, za koju je nedavno putem društvenih mreža, zamolio ljude koji su u mogućnosti, odnosno odgovarajuće krvne grupe, da doniraju krv. Mirza… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Jesu li "rutinske" intervencije zaista bez rizika?
Euronews pre 44 minutajoš 69 povezanih
Žena iz Barajeva već legalizovala kuću! "Konačno svoj na svome" daje rezultate, stižu prva rešenja po novom zakonu
Kurir pre 29 minutajoš 35 povezanih
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 9 satijoš 9 povezanih