Povezane vesti
Dačić: Poseta kineskog predsednika Sija Srbiji istorijska u svakom smislu
Politika 12.05.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da je poseta predsednika Kine Si Đinpinga Srbiji istorijska poseta u svakom smislu, i da bi to bila istorijska poseta i za mnogo veće zemlje od Srbije. "Mi smo posle… »
"Naravno da ćemo da biramo da budemo prijatelji sa onima koji nas podržavaju": Dačić o odnosima sa Kinom i predstojećim…
Kurir 12.05.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić komentarisao je dnevnopolitičke teme,među kojima su predstojeći lokalni izbori, ali i odnos koji su izgradile Srbija i Kina. - To je jedna istorijska poseta za Srbiju, bila bi veća i za mnogo veće zemlje od naše -… »
Dačić: Poseta kineskog predsednika Sija Srbiji istorijska u svakom smislu
Euronews 12.05.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da je poseta predsednika Kine Si Đinpinga Srbiji istorijska poseta u svakom smislu, i da bi to bila istorijska poseta i za mnogo veće zemlje od Srbije. "Mi smo posle… »
Poseta kineskog predsednika Srbiji istorijska! Dačić: Si nije slučajno odabrao Srbiju
Telegraf 12.05.2024
Mi smo posle 5. oktobra imali jedno suludo ponašanje prema Kini, rekao je Dačić. Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da je poseta predsednika Kine Si Đinpinga Srbiji istorijska poseta u svakom smislu… »
Vesti dana »
(Foto) Presek izlaznosti do 14 časova: U Lučanima glasalo preko 47, a u ovde 60 odsto upisanih birača, evo kako je na ostalim mestima
Blic pre 2 minutajoš 138 povezanih
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 35 povezanih
(Video) Jeziv udes Bermana u Japanu srećom bez posledica: "Srećan sam što mogu da vam javim da je sve okej, zaista mi je žao što se ovo dogodilo, izvinjavam se timu"
Dnevnik pre 42 minutajoš 29 povezanih
Borko Stefanović pisao evropskim institucijama o incidentima na lokalnim izborima
Beta pre 17 minutajoš 15 povezanih