Повезане вести
Признала да има дечка, па поткачила бившег! Кија Коцкар о удаји: "Неко се о 'луди камен' оклизнуо!"
Мондо 12.05.2024
Кија Коцкар говорила о венчању, па поткачила бившег мужа, певача Слобу Радановића. Кија Коцкар говорила о венчању, па поткачила бившег мужа, певача Слобу Радановића. Кристина Кија Коцкар, проговорила је о синоћњем финалу… »
Кија Коцкар опасно поткачила слобу! Проговорила о дечку, па споменула и венчање: Заузета сам већ неко време!
Курир 12.05.2024
Кристина Кија Коцкар, проговорила је о синоћњем избору за песму Евровизије 2024, студијама права, али и свом емотивном животу и плановима. - Ја сам била за Швајцарску, свидела ми се песма и вајб. Била сам и за Рамонду, жао ми је… »
Вести дана »
АНЕМ: Напад на екипу Н1 је 17. по реду напад у шаторском насељу код Скупштине
Бета пре 7 минутајош 26 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 2 сатајош 30 повезаних
Ево ко су ко су нови власници Имлека! Један је водио ”Марбо”, а други производио смрзнуту храну и сокове
Дневник пре 1 сатјош 37 повезаних
Повећан водостај Велике Мораве у Свилајнцу, река све више надолази: Понтонски мост затворен за саобраћај због безбедности грађана
РИНА пре 4 сатијош 27 повезаних
Пословна конференција Уједињеног Краљевства и Западног Балкана; Вучић: Британци могу више да улажу у Србији
РТС пре 1 сатјош 37 повезаних