Povezane vesti
Ispovest majke devojčice (4) koja je nastradala kod Aleksinca: „Sve me boli otkad Marte nema, krvave scene su mi pred očima“…
Nova 13.05.2024
Marta Kožović (4) iz Mataruške Banje poginula je pre tačno tri godine i osam meseci u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralom putu Aleksinac-Ražanj, kada je istrčala iz automobila svog dede. Nesreća se dogodila 13. septembra 2020. u ataru sela… »
Istrčala iz auta svog dede, pa poginula: Ispovest majke devojčice (4) koja je nastradala kod Aleksinca: "Sve me boli otkad…
Blic 13.05.2024
Marta Kožović (4) iz Mataruške Banje poginula je pre tačno tri godine i osam meseci u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralom putu Aleksinac-Ražanj, kada je istrčala iz automobila svog dede. Nesreća se dogodila 13. septembra 2020. u ataru sela… »
Vesti dana »
TOK podigao optužni predlog protiv ministra kulture u slučaju Generalštab
Beta pre 36 minutajoš 26 povezanih
MUP: Od danas međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja - testiranja na drogu i alkohol
Glas Zaječara pre 2 satajoš 31 povezana
Odbrambene snage: Oko 200 ruskih vojnika blokirano u Kupjansku; koliko se Ukrajinaca protivi povlačenju iz Donbasa
RTS pre 51 minutajoš 33 povezane
Holivudski reditelj Rob Rajner i njegova supruga Mišel pronađeni mrtvi u kući u Los Anđelesu
BBC News pre 51 minutajoš 60 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 15. decembar: Danas jutro maglovito, tokom dana sunčano
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih