Povezane vesti
"Učesnici su se svađali sa medijima, bilo je jako neprijatno": Teya Dora neće da ćuti - otkrila šta se dešavalo iza…
Blic 13.05.2024
Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji" Teya Dora je sa pesmom "Ramonda" uspela da se plasira u finale takmičenja, a u istom je, u konkurenciji od 25 zemalja, zauzela 17. poziciju. - Prvi put kada sam doživela tu euforiju i kada sam skapirala… »
„Bilo je dosta neprijatnih momenata, svađe i vriske“: Teya Dora otkrila šta se dešavalo iza kulisa Evrovizije i da li su…
Nova 13.05.2024
Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, ove godine je predstavljala Srbiju na Evroviziji, sa pesmom "Ramonda". Ona je na kraju zauzela 17. mesto, a sada je otkrila svoje utiske sa takmičenja. „Prvi put kad sam tu neku euforiju doživela i kad sam… »
"Vriska, svađe...": Teya Dora otkriva sve tajne i skandale sa Evrovizije
B92 13.05.2024
Naša ovogodišnja evrovizijska predstavnica Teya Dora sinoć je stigla iz Švedske u Srbiju. Odmah po dolasku ona je gostovala u specijalnoj emisiji RTS-a, "Jedan dobar dan", gde je sumirala utiske ovog popularnog muzičkog takmičenja, a otkrila je i… »
(Video) Prve paparaco slike: Evo kako Teya Dora izgleda u skroz opuštenom izdanju: Blista nakon povratka sa Evrovizije
Blic 13.05.2024
Pevačica Teya Dora predstavljala je Srbiju na Evroviziji 2024 sa pesmom "Ramonda", a po završetku takmičenja ona se iz Malmea vratila u Srbiju. Teya Dora je sinoć stigla u Beograd, a ekipa "Blica" uslikala je jutro nakon povratka ispred jednog… »
Teya Dora se sinoć vratila uz Švedske, evo ko je dočekao!
Svet plus 13.05.2024
Teya Dora se sinoć vratila iz Švedske, a na beogradskom aerodromu dočekala ju je majka, uz prisustvo velikog broja medija. Naša predstvanica na "Evroviziji 2024" svojila je 17. mesto u finalu takmičenja, izrazivši zadovoljstvo postignutim… »
Majka čeka Teya doru na aerodromu: "Očekivala sam da pobedimo, nisam sigurna da je Švajcarska za prvo mesto", evo šta joj…
Blic 12.05.2024
Teya Dora je ove nedelje predstavljala Srbiju na "Evroviziji 2024" u Švedskoj, gde je u finalu osvojila 17. mesto. Ona se večeras vraća u Srbiju, a majka je čeka na aerodromu. - Ja sam očekivala da "Ramonda" bude prva jer je super pesma i Teodora je… »
Vesti dana »
Dan žalosti u Republici Srpskoj i Distriktu Brčko zbog nesreće u Novom Sadu
Politika pre 28 minutajoš 150 povezanih
Bivši nadzornik na projektu za N1: Vesić ne govori istinu, rađeno je i na nadstrešnici
Danas pre 3 satajoš 9 povezanih
Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice (BLOG)
Novi magazin pre 53 minutajoš 92 povezane
Na nadstrešnici ipak vršeni radovi: Dok nadležni ćute, stručnjaci sumnjaju da je konstrukcija bila preopterećena
Nova ekonomija pre 1 satjoš 84 povezane