Povezane vesti
Novosađani, ako vidite Jovana, kontaktirajte njegovog brata
Moj Novi Sad 13.05.2024
Mile Đorđević je u Fejsbuk grupi "Novi Sad-izgubljeno nadjeno" objavio apel našim sugrađanima da mu jave ako vide njegovog brata koji je otišao od kuće još 17. aprila. – Molim dobre ljude ako su ga videli po Novom Sadu da mi jave. U pitanju je moj brat… »
"Molim vas, javite mi ako vidite mog brata, bolestan je": Potresan apel Mileta iz Novog Sada (foto)
Kurir 13.05.2024
Mile Đorđević iz Novog Sada uputio je potresan apel. On traga za bolesnim bratom koji je nestao još 17. aprila i duševni je bolesnik. - Molim dobre ljude ako su ga videli u Novom Sadu da mi jave. U pitanju je moj brat Jovan Đorđević. On je duševni… »
Nestao novosađanin Jovan Đorđević Brat apeluje Ako vidite mog brata, javite mi, bolestan je
Dnevnik 13.05.2024
Mile Đorđević iz Novog Sada uputio je potresan apel javnosti. On traga za bolesnim bratom koji je nestao još 17. aprila i duševni je bolesnik. - Molim dobre ljude ako su ga videli u Novom Sadu da mi jave. U pitanju je moj brat Jovan Đorđević. On je… »
Ako vidite mog brata, javite mi, bolestan je: Potresan apel Mileta iz Novog Sada
Telegraf 13.05.2024
Kako kaže za Telegraf, zvao je i Urgentni, tražio ga čak i među prosjacima, ali traga mu nema. Mile Đorđević iz Novog Sada uputio je potresan apel. On traga za bolesnim bratom koji je nestao još 17. aprila i duševni je bolesnik. - Molim dobre ljude ako… »
Vesti dana »
RHMZ izdao važno upozorenje na jak toplotni talas koji će trajati danima: Temperature prelaze 40, a noću oko 26 - evo kad se pakao završava
Nova pre 14 minutajoš 17 povezanih
Danas treći i verovatno poslednji dan sednice o poverenju Vladi: "Trajaće dok neko ne padne u nesvest"
Radio 021 pre 59 minutajoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Četvoro lakše povređenih u dve saobraćajne nezgode noćas u Beogradu
Insajder pre 24 minutajoš 7 povezanih
Požari širom Francuske, Španije , Italije, Grčke - hiljade evakuisanih
RTV pre 4 minutajoš 5 povezanih
Pet članova američkog Kongresa predložilo uspostavljanje meseca srpsko-američkog nasleđa
RTS pre 1 satjoš 4 povezane