Повезане вести
Новосађани, ако видите Јована, контактирајте његовог брата
Мој Нови Сад 13.05.2024
Миле Ђорђевић је у Фејсбук групи "Нови Сад-изгубљено надјено" објавио апел нашим суграђанима да му јаве ако виде његовог брата који је отишао од куће још 17. априла. – Молим добре људе ако су га видели по Новом Саду да ми… »
"Молим вас, јавите ми ако видите мог брата, болестан је": Потресан апел Милета из Новог Сада (фото)
Курир 13.05.2024
Миле Ђорђевић из Новог Сада упутио је потресан апел. Он трага за болесним братом који је нестао још 17. априла и душевни је болесник. - Молим добре људе ако су га видели у Новом Саду да ми јаве. У питању је мој брат Јован… »
Нестао новосађанин Јован Ђорђевић Брат апелује Ако видите мог брата, јавите ми, болестан је
Дневник 13.05.2024
Миле Ђорђевић из Новог Сада упутио је потресан апел јавности. Он трага за болесним братом који је нестао још 17. априла и душевни је болесник. - Молим добре људе ако су га видели у Новом Саду да ми јаве. У питању је мој брат… »
Ако видите мог брата, јавите ми, болестан је: Потресан апел Милета из Новог Сада
Телеграф 13.05.2024
Како каже за Телеграф, звао је и Ургентни, тражио га чак и међу просјацима, али трага му нема. Миле Ђорђевић из Новог Сада упутио је потресан апел. Он трага за болесним братом који је нестао још 17. априла и душевни је болесник… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 57 минутајош 27 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 58 минутајош 45 повезаних