Povezane vesti
Kovačević: Tišina Donje Gradine odjekuje glasnije od bilo koje rezolucije
RTV 13.05.2024
BANJALUKA - Tišina Donje Gradine odjekuje glasnije od bilo koje rezolucije, poručio je danas delegat Kluba Srba u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević. Ovom kratkom porukom Kovačević se oglasio na platformi Iks nakon što je… »
Kovačević: Tišina Donje Gradine odjekuje glasnije od bilo koje rezolucije
Politika 13.05.2024
BANjALUKA – Tišina Donje Gradine odjekuje glasnije od bilo koje rezolucije, poručio je danas delegat Kluba Srba u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Radovan Kovačević. Ovom kratkom porukom Kovačević se oglasio na platformi… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Vreme natprosečno toplo, a onda sledi pad temperature: Kakvo nas vreme očekuje u Srbiji
NIN pre 4 satijoš 25 povezanih
Spisak banja u kojima penzioneri mogu besplatno da se leče: Prijava traje do 27. januara, a ovo su uslovi
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Nećeš me više nikada zagrliti ili poljubiti, paliću ti sveću svaki dan posle škole: Potresan govor ćerke Milorada Milinkovića na komemoraciji
Kurir pre 21 minutajoš 16 povezanih
Okončana blokada Jovine gimnazije, učenici poručili da podržavaju borbu studenata
Beta pre 58 minutajoš 10 povezanih