Povezane vesti
Rok za predaju izbornih lista istekao: GIK u Beogradu od predatih 14 proglasio 11 lista
Telegraf 13.05.2024
Izbori za Skupštinu grada Beograda raspisani su za 2. jun, a tada će se održati i izbori za 17 gradskih opština. Rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore raspisane za 2. jun je istekao, a na njima će u Beogradu učestvovati najmanje 11 lista koje… »
U Nišu ukupno 11 izbornih lista za gradske opštine - ko ih predvodi
Južne vesti 13.05.2024
Osim gradonačelnika i odbornika gradske Skupštine, na izborima 2. juna Nišlije će birati i odbornike i predsednike gradskih opština. Ukupno je 11 opcija, od koji su tek četiri predale liste za svih pet opština - koalicija okupljena oko SNS, "Biramo Niš"… »
U Nišu do isteka roka predato 12 lista za lokalne izbore, do sada proglašeno sedam
Rešetka 13.05.2024
Gradskoj izbornoj komisiji u Nišu noćas je do ponoći i isteka roka za predaju lista sa kandidatima za odbornike Skupštine grada Niša predato 12 izbornih listi, rekla je za agenciju Beta predsednica GIK Danijela Milićević. Prema njenim rečima, poslednja… »
Vesti dana »

Jovanović apeluje na Zvezdu: "Voleo bih više domaćih igrača, ja sam bio stranac i znam..."
Sportske.net pre 1 satjoš 17 povezanih

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 5 satijoš 1 povezana