Povezane vesti
Iza vesti: Raša Nedeljkov
N1 Info 13.05.2024
"Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska 'sve u najboljem redu', učestvovali mi ili ne u nekom procesu", kaže za "Iza vesti" programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Da li su neke političke partije i nevladine organizacije poslužile kao alibi vlasti da se hvali da je uspostavljen dijalog…
Danas 13.05.2024
„Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska ‘sve u najboljem redu’, učestvovali mi ili ne u nekom procesu“, kaže za „Iza vesti“ programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Raša Nedeljkov: Vlast ne priznaje probleme, čak ni dokumentovano preseljenje birača
Novi magazin 13.05.2024
"Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska 'sve u najboljem redu', učestvovali mi ili ne u nekom procesu", kaže za "Iza vesti" programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Raša Nedeljkov: Vlast ne priznaje probleme, čak ni dokumentovano preseljenje birača
N1 Info 13.05.2024
Vesti dana »

Paklene vrućine ne popuštaju: Temperatura do 40 stepeni, osveženje tek krajem nedelje
Serbian News Media pre 9 minutajoš 27 povezanih

Brisel i London brane granice u Ukrajini, a Srbiji bi da ih menjaju
Politika pre 15 minutajoš 27 povezanih

Zelenski kipti od besa! Tramp oduvao evropske šefove, svi planovi im pali u vodu!
Alo pre 10 minutajoš 18 povezanih

Dodik: Srpska na raskršću – ili distanciranje od Sarajeva ili prestanak postojanja
RTS pre 59 minutajoš 6 povezanih