Povezane vesti
Iza vesti: Raša Nedeljkov
N1 Info 13.05.2024
"Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska 'sve u najboljem redu', učestvovali mi ili ne u nekom procesu", kaže za "Iza vesti" programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Da li su neke političke partije i nevladine organizacije poslužile kao alibi vlasti da se hvali da je uspostavljen dijalog…
Danas 13.05.2024
„Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska ‘sve u najboljem redu’, učestvovali mi ili ne u nekom procesu“, kaže za „Iza vesti“ programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Raša Nedeljkov: Vlast ne priznaje probleme, čak ni dokumentovano preseljenje birača
N1 Info 13.05.2024
"Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska 'sve u najboljem redu', učestvovali mi ili ne u nekom procesu", kaže za "Iza vesti" programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac zbog eksplozije u Kosovskoj u kojoj je poginula jedna osoba
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih

Oslobađanje izraelskih talaca: Evo kada bi Hamas mogao da pusti zatvorenike, među njima i državljanin Srbije!
Kurir pre 24 minutajoš 40 povezanih

Naftna industrija Srbije podnela novi zahtev za odlaganje primene američkih sankcija
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 28 povezanih

Više desetina povređenih u ruskom napadu na železničku stanicu, kaže Zelenski
Južne vesti pre 9 minutajoš 17 povezanih