Povezane vesti
Iza vesti: Raša Nedeljkov
N1 Info 13.05.2024
"Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska 'sve u najboljem redu', učestvovali mi ili ne u nekom procesu", kaže za "Iza vesti" programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Da li su neke političke partije i nevladine organizacije poslužile kao alibi vlasti da se hvali da je uspostavljen dijalog…
Danas 13.05.2024
„Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska ‘sve u najboljem redu’, učestvovali mi ili ne u nekom procesu“, kaže za „Iza vesti“ programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Raša Nedeljkov: Vlast ne priznaje probleme, čak ni dokumentovano preseljenje birača
N1 Info 13.05.2024
"Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska 'sve u najboljem redu', učestvovali mi ili ne u nekom procesu", kaže za "Iza vesti" programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane
Premijer Republike Srpske: Studenti iz Srbije mogu održati skup u Banjaluci ako za to dobiju dozvolu od policije
N1 Info pre 2 satajoš 48 povezanih
"Dešavaće se neverovatne stvari“: Tramp rekao da je razgovor sa Sijem bio produktivan
Euronews pre 2 satajoš 61 povezana