Повезане вести
Иза вести: Раша Недељков
Н1 Инфо 13.05.2024
"Представници власти би сваку прилику искористили да кажу да је по питању бирачког списка 'све у најбољем реду', учествовали ми или не у неком процесу", каже за "Иза вести" програмски директор организације ЦРТА Раша Недељков… »
Да ли су неке политичке партије и невладине организације послужиле као алиби власти да се хвали да је успостављен дијалог…
Данас 13.05.2024
„Представници власти би сваку прилику искористили да кажу да је по питању бирачког списка ‘све у најбољем реду’, учествовали ми или не у неком процесу“, каже за „Иза вести“ програмски директор организације ЦРТА Раша Недељков… »
Раша Недељков: Власт не признаје проблеме, чак ни документовано пресељење бирача
Н1 Инфо 13.05.2024
"Представници власти би сваку прилику искористили да кажу да је по питању бирачког списка 'све у најбољем реду', учествовали ми или не у неком процесу", каже за "Иза вести" програмски директор организације ЦРТА Раша Недељков… »
Вести дана »
Јутро пријатно, а вече хаотично! Данас ће се сменити три годишња доба у Србији - ево какве нас временске прилике очекују
Дневник пре 35 минутајош 11 повезаних
Први дан тродневног примирја; Зеленски: Треба ценити људе, а не параде, потребан је трајни мир, не пауза
РТС пре 15 минутајош 8 повезаних
Нема задржавања возила ни на путничким ни на теретним терминалима граничних прелаза
Еуроневс пре 15 минутајош 5 повезаних
Парада на Дан победе у Москви без тенкова знак да рат против Украјине не иде по плану: ББЦ уредник
Јужне вести пре 10 минутајош 4 повезане