Повезане вести
Иза вести: Раша Недељков
Н1 Инфо 13.05.2024
"Представници власти би сваку прилику искористили да кажу да је по питању бирачког списка 'све у најбољем реду', учествовали ми или не у неком процесу", каже за "Иза вести" програмски директор организације ЦРТА Раша Недељков… »
Да ли су неке политичке партије и невладине организације послужиле као алиби власти да се хвали да је успостављен дијалог…
Данас 13.05.2024
„Представници власти би сваку прилику искористили да кажу да је по питању бирачког списка ‘све у најбољем реду’, учествовали ми или не у неком процесу“, каже за „Иза вести“ програмски директор организације ЦРТА Раша Недељков… »
Раша Недељков: Власт не признаје проблеме, чак ни документовано пресељење бирача
Н1 Инфо 13.05.2024
"Представници власти би сваку прилику искористили да кажу да је по питању бирачког списка 'све у најбољем реду', учествовали ми или не у неком процесу", каже за "Иза вести" програмски директор организације ЦРТА Раша Недељков… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане