Povezane vesti
Iza vesti: Raša Nedeljkov
N1 Info 13.05.2024
"Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska 'sve u najboljem redu', učestvovali mi ili ne u nekom procesu", kaže za "Iza vesti" programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Da li su neke političke partije i nevladine organizacije poslužile kao alibi vlasti da se hvali da je uspostavljen dijalog…
Danas 13.05.2024
„Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska ‘sve u najboljem redu’, učestvovali mi ili ne u nekom procesu“, kaže za „Iza vesti“ programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je… »
Raša Nedeljkov: Vlast ne priznaje probleme, čak ni dokumentovano preseljenje birača
Novi magazin 13.05.2024
"Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska 'sve u najboljem redu', učestvovali mi ili ne u nekom procesu", kaže za "Iza vesti" programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na… »
Raša Nedeljkov: Vlast ne priznaje probleme, čak ni dokumentovano preseljenje birača
N1 Info 13.05.2024
Vesti dana »
Los Angeles okružen šumskim požarima van kontrole, najmanje pet mrtvih
Al Jazeera pre 31 minutajoš 9 povezanih
Krvavi ruski udar na Zaporožje: Brutalni sukobi ne prestaju, veliki broj mrtvih i povređenih: Sledi hitan sastanak u nemačkoj bazi "Ramštajn"
Blic pre 37 minutajoš 6 povezanih
Najmanje 19 osoba ubijeno u napadu na predsjednički kompleks u Čadu
Al Jazeera pre 14 minutajoš 1 povezana
Mitropolit Joanikije: Srpski jezik u temeljima Crne Gore i trebalo bi da bude službeni
RTV pre 14 minutajoš 5 povezanih