Повезане вести

Станија Добројевић проговорила о породици и усвајању деце: Чекам да време покаже…

Станија Добројевић проговорила о породици и усвајању деце: Чекам да време покаже…

Вести онлине 13.05.2024
Старлета Станија Добројевић већ дуже време је у вези са Асмином Дурџићем, иначе бившим партнером Анели Ахмић. Он је недавно гостовао у “Елити” како би се суочио са бившом девојком, а све је занимало како на то гледа његова… »
Станија о сусрету Анели и Асмина: "Плашила сам се да се не помире, била сам на психичком опоравку"

Станија о сусрету Анели и Асмина: "Плашила сам се да се не помире, била сам на психичком опоравку"

Телеграф 13.05.2024
Како истиче "сада је као нова" Старлета и бивша учесница ријалитија Станија Добројевић у вези је са Асмином Дурџићем (бившим партнером Анели Ахмић), сада је проговорила о свом односу са изабраником, али и његовом недавном… »
Плашила сам се да ће се помирити са Анели Станија брутално о односу Асмина и Ахмићеве: "Одсео је у хотелу, ја сам била на…

Плашила сам се да ће се помирити са Анели Станија брутално о односу Асмина и Ахмићеве: "Одсео је у хотелу, ја сам била на…

Ало 13.05.2024
Станија је сада открила да је недавно била у стрепњи да ће се Асмин помирити са Анели Ахмић. Станија Добројевић нашла се у центру скандала након сазнања да је упловила у везу са тада наводно ожењеним Асминм Дурџиће. Хаос око… »

Вести дана »