Povezane vesti

Stanija Dobrojević progovorila o porodici i usvajanju dece: Čekam da vreme pokaže…

Stanija Dobrojević progovorila o porodici i usvajanju dece: Čekam da vreme pokaže…

Vesti online 13.05.2024
Starleta Stanija Dobrojević već duže vreme je u vezi sa Asminom Durdžićem, inače bivšim partnerom Aneli Ahmić. On je nedavno gostovao u “Eliti” kako bi se suočio sa bivšom devojkom, a sve je zanimalo kako na to gleda njegova sadašnja… »
Stanija o susretu Aneli i Asmina: "Plašila sam se da se ne pomire, bila sam na psihičkom oporavku"

Stanija o susretu Aneli i Asmina: "Plašila sam se da se ne pomire, bila sam na psihičkom oporavku"

Telegraf 13.05.2024
Kako ističe "sada je kao nova" Starleta i bivša učesnica rijalitija Stanija Dobrojević u vezi je sa Asminom Durdžićem (bivšim partnerom Aneli Ahmić), sada je progovorila o svom odnosu sa izabranikom, ali i njegovom nedavnom susretu sa majkom… »
Plašila sam se da će se pomiriti sa Aneli Stanija brutalno o odnosu Asmina i Ahmićeve: "Odseo je u hotelu, ja sam bila na…

Plašila sam se da će se pomiriti sa Aneli Stanija brutalno o odnosu Asmina i Ahmićeve: "Odseo je u hotelu, ja sam bila na…

Alo 13.05.2024
Stanija je sada otkrila da je nedavno bila u strepnji da će se Asmin pomiriti sa Aneli Ahmić. Stanija Dobrojević našla se u centru skandala nakon saznanja da je uplovila u vezu sa tada navodno oženjenim Asminm Durdžiće. Haos oko ljubavnog trougla… »

Vesti dana »