Povezane vesti
Duška Vučinić: Za mojih 20 godina ovo je bila najteža Evrovizija, atmosfera nije bila evrovizijska
Nova 13.05.2024
Završena je Pesma Evrovizije. U Malmeu je bilo i muzike, i politike, i nepravde, i vrlo čudnih nastupa. Duška Vučinić bila je u Malmeu i u direktnim prenosima i uključenjima nas izveštavala o svemu. Duška Vučinić, šefica Službe za korporativni imidž i… »
Duška Vučinić: Moja najteža Evrovizija do sada, kao da su samo čekali da svi odemo kući
N1 Info 13.05.2024
Duška Vučinić, šefica Službe za odnose s javnošću RTS-a, izjavila je po povratku u Srbiju da joj je za 20 godina ovo bila najteža Evrovizija jer "nije bila evrovizijska". „Drugačije živimo i to je promenilo Evroviziju. U ovom trenu Evrovizija nije… »
Srpska delegacija o tome kako je protekao „najneevrovizijski" Evrosong
RTS 13.05.2024
Emisija „Jedan dobar dan" bila je posvećena takmičenju za Pesmu Evrovizije, i dešavanjima koja prate tako velike događaje. Pesmu Evrovizije je na Radio-televiziji Srbije pratilo skoro dva miliona gledalaca. U Jednom dobrom danu pričalo se o atmosferi u… »
Duška Vučinić: Za mojih 20 godina ovo je bila najteža Evrovizija, atmosfera nije bila evrovizijska
RTS 13.05.2024
Završena je Pesma Evrovizije. U Malmeu je bilo i muzike, i politike, i nepravde, i vrlo čudnih nastupa. Duška Vučinić bila je u Malmeu i u direktnim prenosima i uključenjima nas izveštavala o svemu. Duška Vučinić, šefica Službe za korporativni imidž i… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik Veljković: Dobili smo poziv za sastanak u Vladi Srbije, stvari pomerene sa "mrtve tačke"
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Sravnjena sa zemljom zgrada gde se bira naslednik Hamneija! Ne zna se ko je sve bio unutra! (foto, video)
Kurir pre 22 minutajoš 87 povezanih
Novi napadi na Bliskom istoku, Tramp: 'Imamo dovoljno oružja da ratujemo zauvek'
BBC News pre 23 minutajoš 77 povezanih
Sofronijević: Putnički voz do Budimpešte 27. marta, jedan pravac 25 evra
RTV pre 42 minutajoš 24 povezane