Повезане вести

Петковић упитао Дору Бакојани: Да ли су ово људска права која сте похвалили у Извештају

Петковић упитао Дору Бакојани: Да ли су ово људска права која сте похвалили у Извештају

Еуроневс 13.05.2024
Поводом забране патријарху СПЦ Порфирију да уђе на КиМ, директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић упитао је известитељку Савета Европе за тзв. Косово Дору Бакојани да ли је то поштовање људских и верских права… »
Порфирије: Сва врата овог света су за мене отворена, осим врата мог дома, Пећке патријаршије

Порфирије: Сва врата овог света су за мене отворена, осим врата мог дома, Пећке патријаршије

Н1 Инфо 13.05.2024
Патријарх српски Порфирије саопштио је да су за њега "сва врата овог света отворена, а да су само врата његовог дома, Пећке Патријаршије, затворена", јер му не дају да у њега уђе". „Као Патријарх српски, као грађанин и као… »
Петковић се обратио Дори Бакојани након забране Патријарху да уђе на КиМ: "Да ли су ово људска права која сте похвалили у…

Петковић се обратио Дори Бакојани након забране Патријарху да уђе на КиМ: "Да ли су ово људска права која сте похвалили у…

Блиц 13.05.2024
Поводом забране патријарху СПЦ Порфирију да уђе на КиМ, директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић упитао је известитељку Савета Европе за тзв. Косово Дору Бакојани да ли је то поштовање људских и верских права… »
Патријарх Порфирије након што му је забрањено да уђе на КиМ Они који су затворили врата дома молитве чине зло најпре себи

Патријарх Порфирије након што му је забрањено да уђе на КиМ Они који су затворили врата дома молитве чине зло најпре себи

Дневник 13.05.2024
БЕОГРАД: Сва врата овог света су отворена за мене као што су и наша врата отворена за све, само су врата мога дома, Пећке Патријаршије, затворена и не дају ми да у њега уђем, рекао је патријарх српски Порфирије данас након што… »
Патријарх о забрани уласка на Косово: Они који су затворили врата дома молитве чине зло најпре себи

Патријарх о забрани уласка на Косово: Они који су затворили врата дома молитве чине зло најпре себи

Нова 13.05.2024
Сва врата овог света су отворена за мене као што су и наша врата отворена за све, само су врата мога дома, Пећке Патријаршије, затворена и не дају ми да у њега уђем, рекао је патријарх српски Порфирије данас након што косовске… »

Вести дана »