Povezane vesti

Stižu novosti iz Sevilje: Ceca Ražnatović saopštila najvažnije vesti o Anastasiji

Stižu novosti iz Sevilje: Ceca Ražnatović saopštila najvažnije vesti o Anastasiji

Svet & Skandal 13.05.2024
Cecina ćerka se vraća na muzičku scenu, govorkanja sve jača Folk diva Ceca Ražnatović progovorila je velikom uspehu koji je postigao njen sin Veljko Ražnatović, a tada ga je podsetimo, bodrila iz prvih redova, a kada je odneo pobedu, rasula se na komade… »
"Rekla sam mu - Znaš, učinio si me jako ponosnom": Ceca nikad emotivnije o Veljku i suzama nakon meča: "Godinama se trudio da…

"Rekla sam mu - Znaš, učinio si me jako ponosnom": Ceca nikad emotivnije o Veljku i suzama nakon meča: "Godinama se trudio da…

Blic 13.05.2024
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović još jednom je dokazala da je neko gde god da se pojavi okupi na hiljade fanova, pa je tako bilo i 11. maja kada je održala koncert u Hali sportova u Kruševcu. Ceca je, inače, poslednji put pevala je u Kruševcu u… »
Nikad emotivniji intervju cece o veljku i suzama posle meča! Pevačica otvorila dušu, pa odbrusila: Ja nisam Anastasiji...

Nikad emotivniji intervju cece o veljku i suzama posle meča! Pevačica otvorila dušu, pa odbrusila: Ja nisam Anastasiji...

Kurir 13.05.2024
Folk diva Ceca Ražnatović progovorila je velikom uspehu koji je postigao njen sin Veljko Ražnatović, a tada ga je podsetimo, bodrila iz prvih redova, a kada je odneo pobedu, rasula se na komade. - Jeste osvojio je bronzanu medelju na Evropskom prvenstvu… »

Vesti dana »